Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Παπαπέτρου: “Αρχή του Πιτίνο να ξεκινάμε από την άμυνα”

Παπαπέτρου: “Αρχή του Πιτίνο να ξεκινάμε από την άμυνα”

papapetrou1

Δηλώσεις κατά την αναχώρηση της ομάδας για την Κωνσταντινούπολη έκανε ο Ιωάννης Παπαπέτρου. Ο φόργουορντ του Παναθηναϊκού μίλησε για το παιχνίδι με τη Φενέρμπαχτσε, ενώ αναφέρθηκε στην απουσία Βέσελι και στον Κώστα Σλούκα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

“Πρέπει να είμαστε σταθεροί στο πλάνο και στις αρχές μας και τα 40 λεπτά του παιχνιδιού, να μην χαλαρώσουμε στιγμή, ούτε δευτερόλεπτο. Η Φενέρ είναι μία καλοδουλεμένη ομάδα με ταλέντο που μπορεί σε μικρό διάστημα να ξεφύγει στο σκορ. Πρέπει να έχουμε συγκέντρωση σε όλη την διάρκεια του αγώνα. Αν παίξουμε καλή άμυνα μπορούμε να σκοράρουμε στον αιφνιδιασμό και να φτάσουμε τους 80 πόντους. Είναι αρχή του προπονητή και νομίζω σωστή, να ξεκινάμε από την άμυνα. Έτσι μπορούμε να βρούμε τρόπους να σκοράρουμε”.

Για τον Βέσελι: “Είναι κομβική η απουσία του Βέσελι. Δεν έχει ποσότητα στις θέσεις 4-5 η Φενέρ. Νομίζω είναι καλό για εμάς και πρέπει όσο μπορούμε να τους φθείρουμε με φάουλ”.

Για τους Καλάθη, Σλούκα: “Χρόνια Πολλά στον Νικ, μακάρι να του κάνουμε και εμείς καμιά ασίστ. Ο Σλούκας είναι καλός φίλος μου έξω από το παρκέ. Μέσα ο καθένας παλεύει για να φέρει την νίκη στην ομάδα του”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σιαφάκας
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Περιστέρι: Εκτός και ο Λεσόρ

Εκτός και ο Λεσόρ με Περιστέρι. Ο Ματίας Λεσόρ έμεινε τελευταία στιγμή εκτός από τον αγώνα…