Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Παπανικολάου: “Ευελπιστώ να είμαι έτοιμος με τη Μακάμπι”

Παπανικολάου: “Ευελπιστώ να είμαι έτοιμος με τη Μακάμπι”

kostas papanikolaou baskonia

Στα εγκαίνια του καινούριου καταστήματος της Volton, χορηγού του Ολυμπιακού, βρέθηκαν οι Κώστας Παπανικολάου, Γιώργος Μπόγρης, Ζακ ΛεΝτέι και Νάιτζελ Γουίλιαμς Γκος. Ο “Παπ” σε δηλώσεις του τόνισε πως ευελπιστεί να είναι έτοιμος για το ματς με τη Μακάμπι, ενώ αναφέρθηκε στη δύσκολη έδρα των Ισραηλινών.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

“Με τη Volton έχει ξεκινήσει μία συνεργασία εξαιρετική και για εμάς και για την εταιρεία αλλά και τον κόσμο που απολαμβάνει εξαιρετικά προνόμια. Είναι χαρά μας που βρισκόμαστε εδώ και από όσο μαθαίνουμε, ο κόσμος του Ολυμπιακού έχει αγκαλιάσει την προσπάθεια. Όλοι μαζί ελπίζω να βγάλουμε την απαιτούμενη ενέργεια στο Τελ Αβίβ και να πάνε όλα καλά”, ανέφερε αρχικά.

Για την αγωνιστική ετοιμότητα του ίδιου: “Θα προσπαθήσω και θα δούμε πως θα πάει αυτή την εβδομάδα το πόδι μου και ευελπιστώ πως θα είμαι καλά και έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα”.

Για τη μάχη με τη Μακάμπι και αν γίνεται δυσκολότερο λόγω του Γιάννη Σφαιρόπουλου: “Ο κόουτς γνωρίζει καλά την ομάδα αλλά και πολλά παιδιά που ήταν εδώ πέρσι. Σαφώς όμως το στυλ του παιχνιδιού μας έχει αλλάξει και είναι διαφορετικό. Το γήπεδο της Μακάμπι και ο κόσμος της το καθιστούν ένα δύσκολο παιχνίδι. Θέλει μεγάλη συγκέντρωση και θέληση από όλους για να επιστρέψουμε στα θετικά αποτελέσματα στην Ευρωλίγκα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σιαφάκας
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Ράιτ: «Ανεπίτρεπτο να κάνουμε τόσα λάθη »

Στα λάθη που έκανε η ομάδα του, αναφέρθηκε Μόουζες Ράις. Ο Αμερικανός ψηλός του Ολυμπιακού…