Κεντρική Basket League Άρης Παπαγεωργίου: “Ο Άρης είναι ένας αθλητικός οργανισμός και όχι ένας απλός σύλλογος”

Παπαγεωργίου: “Ο Άρης είναι ένας αθλητικός οργανισμός και όχι ένας απλός σύλλογος”

aris papageorgiou sinedefksi

O πρόεδρος της ΚΑΕ ΆρηςΧάρης Παπαγεωργίου, βρέθηκε στην κοπή της βασιλόπιτας των ακαδημιών και μίλησε για την ομάδα άλλα και τα ιδανικά που πρεσβεύει σαν οργανισμός.

Αναλυτικά όσα είπε ο ισχυρός άνδρας των “κιτρινόμαυρων”:

“Φέτος η ΚΑΕ πήρε την πρωτοβουλία να ενώσει όλα τα τμήματα θέλοντας να στείλει το μήνυμα ότι είναι μια ενιαία οικογένεια. Είμαι χαρούμενος γι’ αυτήν την εξέλιξη και είναι σημαντικό για τα νέα παιδιά να συναντήσουν τους μεγάλους καθιερωμένους παίκτες του Άρη. Το χαμόγελο του παιδιού είναι η μεγαλύτερη ικανοποίηση για όλους. Τις οικογένειες, τους μεγάλους αθλητές, εμάς… Θα ήθελα όμως να πω ότι ο Άρης είναι ένας αθλητικός οργανισμός και όχι ένας απλός σύλλογος. Μια μεγάλη αθλητική κυψέλη με έντονη κοινωνική, πολιτιστική και αθλητική δράση. Είναι η συνέχεια του σχολείου και να είναι σίγουροι γι’ αυτό οι γονείς. Τα παιδιά τώρα διαμορφώνουν τον χαρακτήρα τους”.

Για συσπείρωση κι αν ήταν το στοιχείο που έκανε τη διαφορά στο τελευταίο διάστημα, απάντησε ότι… “σαφώς και ήταν. Περάσαμε δύσκολες στιγμές και πέρυσι και φέτος. Στις πιο δύσκολες στιγμές… λένε ότι λίγο πριν τη χαραυγή υπάρχει το μεγαλύτερο σκοτάδι. Όταν φτάσαμε στο μεγαλύτερο σκοτάδι δώσαμε το μήνυμα της ενότητας όλοι μαζί και κυρίως οι φίλαθλοι που στήριξαν την προσπάθεια και να περάσαμε στον σωστό δρόμο”.

Για την έντονη παρουσία του κόσμου και το φαινόμενο του Άρη, είπε: “Είχα τη χαρά και την τιμή να βλέπω μπάσκετ στο ανοιχτό της ΧΑΝΘ. Μου είχε κάνει εντύπωση ότι ο Άρης από τη δεκαετία του ’60 είχε πολύ κόσμο. Αυτό συνεχίστηκε στις δεκαετίες που ακολούθησαν. Ο Άρης είναι ένα ξεχωριστό φαινόμενο, η μοναδική ομάδα με μπασκετικό κόσμο, το ξέρουμε, καυχιόμαστε και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό γιατί οι φίλαθλοι του Άρη έχουν μπασκετική παιδεία. Έχουν εκπαιδευτεί, είναι βέβαια απαιτητικοί αλλά και περήφανοι, γι’ αυτό ο κόσμος του Άρη ξεχωρίζει και το αναγνωρίζουν όλοι στην Ελλάδα”.

Σχετικά με την τιμητική εκδήλωση για την Πρωταθλήτρια ομάδα του 1979, είπε: “Είχα πει από την αρχή της χρονιάς στον Δημήτρη Γουλιέλμο ότι φέτος συμπληρώνονται 40 χρόνια από την κατάκτηση εκείνου του Πρωταθλήματος το οποίο άνοιξε διάπλατα ορίζοντες στον σύλλογο Το είχαμε στα υπόψη, περιμέναμε και θέλαμε αυτή η ευτυχής συγκυρία να συμπέσει χρονικά με σημείο όπου ο Άρης θα είναι σε καλύτερη μέρα.. Χωρίς να είμαστε υπερβολική αισιόδοξοι, νιώθουμε ικανοποιημένοι που η ομάδα βρίσκει τον δρόμο της, αλλά να ξέρετε ότι έχουμε δρόμο μπροστά μας. Καθημερινά γίνεται ένας πολυεπίπεδος αγώνας σε διοικητικό, οικονομικό και αγωνιστικό κομμάτι, θέλει υπομονή”.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Μαστρογιάννης
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Ο Άρης έκανε τεράστιες υπερβάσεις φέτος»

Στην αστοχία της ομάδας του στάθηκε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Γιάννης Καστρίτης στις δηλώσεις…