Κεντρική Ελλάδα ΕΣΚΑΝΑ Α' ΕΣΚΑΝΑ Παπαδάτος: “Δεν ήμουν καν στον πάγκο, αλλά αυτοί πήραν το ματς”

Παπαδάτος: “Δεν ήμουν καν στον πάγκο, αλλά αυτοί πήραν το ματς”

alexis papadatos palaio faliro

Το Παλαιό Φάληρο πανηγύρισε ένα σπουδαίο διπλό στην έδρα του Μίλωνα και είναι και με τα δύο πόδια στη Γ΄Εθνική Κατηγορία. Ο προπονητής της ομάδας, Αλέξης Παπαδάτος, μετά το ματς αποθέωσε τους παίκτες και όπως τόνισε αυτοί πήραν το ματς, καθώς αυτός δεν ήταν στον πάγκο γιατί είχε αποβληθεί με δύο τεχνικές ποινές.

Αναλυτικά:

“Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη, απέναντι στον δεύτερο της βαθμολογίας. Αυτή τη στιγμή έχουμε καταφέρει απέναντι τόσο στον δεύτερο, όσο και στον τρίτο της βαθμολογίας, να έχουμε από 2 νίκες. Όλη την εβδομάδα είχαμε πάρα πολλά προβλήματα, με παιδιά που λείπανε, ενώ δημιουργήθηκαν και άλλα προβλήματα στην διάρκεια του παιχνιδιού.

Παρόλα αυτά τα παιδιά πήραν μια σπουδαία νίκη, η οποία έδειξε το πόσο ψυχή έχει αυτή η ομάδα. Τα παιδιά έκαναν πράξη αυτό που τους λέω πάντα, ότι δηλαδή από εκείνους εξαρτάται ο καλός ή ο κακός προπονητής. Δεν ήμουν καν στον πάγκο, αλλά αυτοί πήραν το ματς, γιατί αυτοί είναι οι πρωταγωνιστές, αυτοί είναι που καθορίζουν το παιχνίδι και είναι πολύ σημαντικό το ότι αντιλήφθηκαν την ευθύνη κατά την διάρκεια του παιχνιδιού, έκαναν ό,τι καλύτερο και πήραμε μια σπουδαία νίκη, στην έδρα ενός πολύ δύσκολου αντιπάλου. Πήραμε μια πολύ σημαντική νίκη, χαιρόμαστε για μια μέρα και συνεχίζουμε.

Πρέπει να τονίσουμε βέβαια ότι δεν έχει τελειώσει η άνοδος. Έχουμε πολλά δύσκολα παιχνίδια στην πορεία και πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι. Ειδικά τώρα, μετά από αυτές τις νίκες που έχουμε κάνει, πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι και πιο σοβαροί. Περισσότερο από ποτέ”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Α' ΕΣΚΑΝΑ

Δειτε επισης

Ιωνικός Νίκαιας: Επέστρεψε ο Λεκάκης (pic)

Παίκτης του Ιωνικού Νίκαιας ο Λεκάκης Κάτοικος Νίκαιας θα είναι για το υπόλοιπο της σεζόν …