Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ: ”Χειροκροτούμε την ομάδα, δίνουμε ώθηση για το Κύπελλο”

ΠΑΟΚ: ”Χειροκροτούμε την ομάδα, δίνουμε ώθηση για το Κύπελλο”

paok3

Ο ΠΑΟΚ έκανε γνωστό τον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων για την αναμέτρηση με την Τενερίφη(5/2, 21.30), στέλνοντας μήνυμα στήριξης στον κόσμο για την ομάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

”Η κανονική περίοδος του Basketball Champions League ολοκληρώνεται με ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι στο PAOK Sports Arena. Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2019 στις 21:30 την πρώτη κάτοχο του BCL, Iberostar Tenerife κι αυτό το παιχνίδι θα είναι και ο μοναδικός εντός έδρας αγώνας της ομάδας μας τον Φεβρουάριο, έναν μήνα με τεράστιες προκλήσεις.

Περιμένουμε όλους τους φιλάθλους μας στο «Παλατάκι», να στηρίξουν δυναμικά την ομάδα μας που μετά την πρόκρισή της στους «16» της διοργάνωσης διεκδικεί πλέον και την 3η θέση στον όμιλο και μαζί καλύτερες συνθήκες στην κλήρωση των Play-Offs που οδηγούν στο Final Four της διοργάνωσης.

Αυτό το παιχνίδι θα είναι και μία εξαιρετική ευκαιρία για όλους τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ να χειροκροτήσουν την ομάδα για την πρόκρισή της στους «16» της διοργάνωσης και για την πορεία που έχει πραγματοποιήσει ως τώρα και να την δώσουν ώθηση ενόψει του κρίσιμου ημιτελικού αγώνα Κυπέλλου και για όλα αυτά που ακολουθούν.

Η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα ΠΑΟΚ – Iberostar Tenerife ξεκίνησε από σήμερα διαδικτυακά και θα συνεχιστεί από το OnLine δίκτυο της Ticketmaster σε όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου.

Από το πρωί της Δευτέρας (4/2), τα εισιτήρια θα διατίθενται και από το PAOK Sports Arena.

Οι τιμές των εισιτηρίων για τον αγώνα ΠΑΟΚ – Iberostar Tenerife ξεκινούν από 10€. Ισχύουν τα εισιτήρια διαρκείας…

Αναλυτικά οι τιμές των εισιτηρίων είναι…

Όλα τα διαζώματα του γηπέδου: 10€

108, 109, 110, 111: 15€

VIP 1,2,5: 25€

VIP GOLD: 50€

VIP LOUNGE ΑΝΑΔΟΜΩ: 100€

Τα παιδιά ηλικίας ως 12 ετών έχουν ελεύθερη είσοδο στο γήπεδο χωρίς να καταλαμβάνουν θέση, ενώ παράλληλα θα υπάρχει και παιδικό εισιτήριο στα 5€ για τα παιδιά έως 14 ετών. (Ισχύει και για τα διαζώματα 108-111).

Τα εισιτήρια διατίθενται από τα εξής σημεία…

PAOK Sports Arena

Δευτέρα (4/2): 10:00-18:00

Τρίτη (5/1): 10:00-μέχρι την έναρξη του αγώνα

Κατάστημα WΑΤΤ+VOLT PAOK ENERGY στον Εύοσμο (Αριστοτέλους 64)

Online μέσω του δικτύου της Ticketmaster από σήμερα μέχρι και την έναρξη του αγώνα.

Όσοι φίλαθλοι έχουν προμηθευτεί εισιτήριο μέσω internet και έχουν επιλέξει παραλαβή από τα εκδοτήρια, μπορούν να παραλάβουν τα εισιτήρια τις ώρες των εκδοτηρίων με την επίδειξη της ταυτότητας και τον αριθμό κράτησης των εισιτηρίων.

Για την αγορά του εισιτηρίου είναι απαραίτητη η καταχώρηση της ταυτότητας και σύμφωνα με τον νέο αθλητικό νόμο και η καταχώρηση του ΑΜΚΑ.

Δίκτυο καταστημάτων PUBLIC

Για την αγορά του εισιτηρίου είναι απαραίτητη η επίδειξη της ταυτότητας και σύμφωνα με τον νέο αθλητικό νόμο και η επίδειξη του ΑΜΚΑ”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Κώνστας
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Νεραντζάκης: «Η εικόνα μας δεν είναι αυτή που πρέπε»

Στην κακή εικόνα της ομάδας του αναφέρθηκε ο Στάθης Νεραντζάκης. Μετά την εκτός έδρας ήττα…