Κεντρική Basket League ΑΕΚ Πάντερ για ΑΕΚ: “Εκπληκτικό που κατέκτησε ακόμη ένα τρόπαιο”!

Πάντερ για ΑΕΚ: “Εκπληκτικό που κατέκτησε ακόμη ένα τρόπαιο”!

punter

O Kέβιν Πάντερ μίλησε για την Μπολόνια αλλά και όσα πέρασε στην ΑΕΚ. Παράλληλα αναφέρθηκε και στην πρόσφατα επιτυχία της “Ενωσης” με την κατάκτηση του Διηπειρωτικού Κυπέλλου. Συγκεκριμένα είπε στο Basketball Champions League:

Την 1η θέση της Μπολόνια στον Δ’ Όμιλο: “Είναι η πρώτη χρονιά της Βίρτους στο BCL και η 1η θέση στον όμιλο είναι ένα μεγάλο κατόρθωμα. Αρχίσαμε με ένα 7-0 και στη συνέχεια είχαμε σκαμπανεβάσματα, αλλά το σημαντικό είναι η πρωτιά”.

Τις clutch στιγμές του: “Είμαι πολύ συγκεντρωμένος και περνάω πολλές ώρες στο γυμναστήριο, παραμένω πιστός στο στόχο μου. Αξίζει για τέτοιες στιγμές, όταν έρθει η ώρα, ξέρεις πως να το χειριστείς!”.

Για την περσινή κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος με την ΑΕΚ, έχοντας μόλις μια εβδομάδα στην ομάδα: “Για την ακρίβεια, ήταν μια τρελή εβδομάδα! Έπαιξα Σάββατο και την επόμενη ημέρα μπήκα στην πτήση για την Ελλάδα και ήμουν στο δρόμο μια εβδομάδα, γιατί είχαμε δύο παιχνίδια εκτός, ήμουν κουρασμένος. Μου έπεσαν πολλά. Αλλά ήμουν χαρούμενος για το πως ήρθαν τα πράγματα, με τη νίκη και το τρόπαιο. Ήταν τρέλα!».
Για το νικητήριο σουτ στην έδρα της Νίμπουρκ, που έστειλε την ΑΕΚ στους «16»: «Ήταν σπουδαίο! Το καλύτερο σουτ της καριέρας μου! Ήταν απλά εκπληκτικό! Έχω βρεθεί σε τέτοιες καταστάσεις πολλές φορές στην καριέρα μου και μού αρέσουν!”.

Για την κατάκτηση του BCL και το Final 4 του ΟΑΚΑ: “Για να είμαι ειλικρινής, ήταν υπέροχα! Ήταν η πρώτη φορά που έζησα κάτι τέτοιο. Δεν μπορείς να το εξηγήσεις εύκολα, αν δεν το ζήσεις. Το να βιώνεις κάτι τέτοιο στα 24 και να έχεις δύο τρόπαια δεν συμβαίνει συχνά. Ήταν η δεύτερη χρονιά μου σε τέτοιο επίπεδο και ήταν σπουδαίο!”.

Για τον τελικό με την Μονακό: “Ήρθα από τον πάγκο κι έπρεπε να σκοράρω. Η ομάδα και οι συμπαίκτες μου μού είχαν εμπιστοσύνη, με έκαναν να νιώθω καλά. Όλοι έκαναν την δουλειά μου πιο εύκολη. Νιώθω πως είμαι ένας από τους καλύτερους σκόρερ στην Ευρώπη. Αν θέλεις κάποιον να σκοράρει, τότε εγώ μπορώ να το κάνω αυτό”.

Για την κατάκτηση του Διηπειρωτικού από την ΑΕΚ: “Είμαι χαρούμενος γι’ αυτούς! Ήταν εκπληκτικό αυτό που έκαναν, πήραν ένα ακόμα τρόπαιο! Ο Ντούσαν είναι σπουδαίος σε αυτό που κάνει, ξέρει την ομάδα πολύ καλά. Μιλάω ακόμα με πολλούς από την ομάδα”.

Για το πως θα ένιωθε, αν αντιμετώπιζε την ΑΕΚ στη φετινή διοργάνωση: “Θα είναι μια από τις καλύτερες αναμετρήσεις στην ιστορία του BCL! Εμείς πρέπει να κάνουμε αυτό που πρέπει και θα δούμε τι θα γίνει”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Μαστρογιάννης
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Χωρίς κόσμο… ξανά η ΑΕΚ

Τιμωρία για την ΑΕΚ, χωρίς κόσμο με το Μαρούσι. Η ΑΕΚ θα αγωνιστεί με το Μαρούσι στον πρώτ…