Κεντρική Γυναίκες Παντελάκης:” Πρόκληση το παιχνίδι κόντρα στη Ρίγα”

Παντελάκης:” Πρόκληση το παιχνίδι κόντρα στη Ρίγα”

paulopoulou olympiakos

Η ”ερυθρόλευκη” αποστολή έφτασε στην Λετονία όπου θα αντιμετωπίσει την ΤΤΤ Ρίγα(06/02, 20.00),  στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας Γυναικών.

Ο κόουτς Παντελάκης εμφανίστηκε έτοιμος στις δηλώσεις του για την πρόκληση του αγώνα: ”Για εμάς δεν αλλάζει τίποτα αναφορικά με τον τρόπο που αντιμετωπίζουμε και αυτήν την αναμέτρηση. Είμαστε Ολυμπιακός και κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά και θέλουμε πολύ τη δεύτερη νίκη μας στην διοργάνωση. Η TTT Ρίγα είναι πολύ σκληρή ομάδα και στην έδρα της γίνεται ακόμα πιο επικίνδυνη. Από τη μεριά μας αντιμετωπίζουμε το παιχνίδι ως ακόμα μία πρόκληση και θα προσπαθήσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και να βελτιωνόμαστε ακόμα περισσότερο μέσα από τα παιχνίδια. Είναι ένα ακόμα ματς Ευρωλίγκας που θέλουμε να δείξουμε καλό πρόσωπο και να κάνουμε το καλύτερο δυνατό μέσα στο παρκέ”.

Η αρχηγός, Εβίνα Σταμάτη σχολίασε: ”Έχουμε άλλο ένα παιχνίδι για την Ευρωλίγκα μακριά από την Ελλάδα και θα παλέψουμε για να φέρουμε τη δεύτερή μας νίκη στη διοργάνωση. Γνωρίζουμε ότι η TTT Ρίγα διαθέτει ένα πολύ σκληρό σύνολο, ειδικά στην έδρα της, αλλά εμείς θα προσπαθήσουμε να επιβάλλουμε το ρυθμό μας για να φύγουμε με το θετικό αποτέλεσμα από τη Λετονία”.

Δεν θα αγωνιστούν οι τραυματίες Μίρνα Μάζιτς και Ρίτα Ρασίντ, με τον Γιώργο Παντελάκη να υπολογίζει στις:

Τζέσικα Τόμας, Πηνελόπη Παυλοπούλου, Εβίνα Σταμάτη, Άννα Σπυριδοπούλου, Κατερίνα Σωτηρίου, Αγγελική Νικολοπούλου, Λικέντρα Τζόνσον, Ιβάνα Τίκβιτς, Άννα Νίκη Σταμολαμπρου, Αφροδίτη Κοσμά, Χριστίνα Λίτση και Μαρία Αυτζή.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Κώνστας
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Η Όλγα και η Πέλυ οδήγησαν τον Άρη Χολαργού σε άνοδο στην Α2

Πρωταθλήτριες στην Α’ ΕΣΚΑ γυναικών η Όλγα Χατζηνικολάου και η Πελαγία Παπαμιχαήλ. Μ…