Κεντρική Β' Εθνική Πανέτοιμος ενόψει Κρόνου ο Πανερυθραϊκός

Πανέτοιμος ενόψει Κρόνου ο Πανερυθραϊκός

panerythraikos

Στα θετικά αποτελέσματα θέλει να επιστρέψει ο Πανερυθραϊκός, με την ομάδα του Δημήτρη Χουχουλή να ετοιμάζεται για την αναμέτρηση με τον Κρόνο Αγ. Δημητρίου (24/2, 17:00), στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Β’ Εθνικής. Μοναδική απουσία για τον Έλληνα κόουτς ο Θανάσης Ντουζίδης, ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση και δεν θα καταφέρει να ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας.

Αναλυτικά:

“Με μοναδικό στόχο την επάνοδο στα θετικά αποτελέσματα, ώστε να ανατρέψει το σκηνικό, παίρνοντας σημαντική βαθμολογική και ψυχολογική “ανάσα”, ο Πανερυθραϊκός υποδέχεται αύριο (Κυριακή 24/2, 17:00), στο κλειστό “Στέλιος Καλαϊτζής”, τον επικίνδυνο Κρόνο Αγίου Δημητρίου, στο πλαίσιο της 19ης Αγωνιστικής της Β’ Εθνικής.

Ο κόουτς Χουχουλής δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Θανάση Ντουζίδη, ο οποίος παραμένει κλινήρης και δεν έχει καταφέρει να επανέλθει στη δράση, ωστόσο όλοι οι υπόλοιποι παίκτες του είναι “ετοιμοπόλεμοι”, επιδιώκοντας να επιστρέψουν σε νικηφόρα “τροχιά”.

Φυσικά, η ομάδα μας θέλει και χρειάζεται τον κόσμο μας στο πλευρό της, ειδικά τώρα που το πρωτάθλημα μπαίνει στην κρισιμότερη καμπή του”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σιαφάκας
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Πρωτέας Βούλας: Σοβαρός τραυματισμός για Ξύδα (pic)

Ο Ξύδας τραυματίστηκε στην αναμέτρηση του Πρωτέα Βούλα με τα Φανάρια Νάξου Άτυχος στάθηκε …