Κεντρική Ελλάδα Εθνικές Οριστικό! Στο πρώτο γκρουπ δυναμικότητας η Ελλάδα

Οριστικό! Στο πρώτο γκρουπ δυναμικότητας η Ελλάδα

Aνακοινώθηκε το Ranking των εθνικών ομάδων μετά και τους τελευταίους αγώνες για την Προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Η Ελλάδα, με τις δύο νίκες που έκανε στους τελευταίους δύο αγώνες, κατάφερε να διατηρήσει την 8η θέση, κάτι που σημαίνει ότι θα τεθεί στο πρώτο γκρουπ δυναμικότητας στην κλήρωση για το Παγκόσμιο Κύπελλο που θα γίνει στις 16 Μαρτίου στην πόλη Σενζέν της Κίνας.

Κι αυτό γιατί η Κίνα μεν, όπως ανακοινώθηκε θα είναι επικεφαλής σε ένα γκρουπ, αλλά ο αποκλεισμός της Σλοβενίας επέτρεψε στην Ελλάδα να είναι ουσιαστικά η 7η ομάδα της πρώτης 8άδας που θα δηλώσει παρούσα στη διοργάνωση κι έτσι, θα μπει στο πρώτο γκρουπ δυναμικότητας στην κλήρωση.

Η διαφορά από την Αυστραλία, με δεδομένο ότι αφαιρέθηκε η χρονιά 2011 ήταν τελικά ελάχιστη, αλλά οι δύο νίκες που έγιναν με την Γεωργία και την Γερμανία επέτρεψαν στην Εθνική να κρατήσει την 8η θέση και να τεθεί επικεφαλής ομίλου στο Παγκόσμιο της Κίνας.

Οι υπόλοιπες ομάδες που θα μπουν στο πρώτο γκρουπ δυναμικότητας είναι: ΗΠΑ, Ισπανία, Γαλλία, Σερβία, Αργεντινή, Λιθουανία και η Κίνα ως οικοδέσποινα της διοργάνωσης.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

AEGEAN Ακρόπολις: Εισιτήρια και από τα εκδοτήρια

Η Εθνική Ανδρών ετοιμάζεται για το τουρνουά AEGEAN Ακρόπολις και τα εισιτήρια ήδη διατίθεν…