Κεντρική NBA Οριστικά ελεύθερος ο Μίλος Τεόντοσιτς!
NBA

Οριστικά ελεύθερος ο Μίλος Τεόντοσιτς!

milos teodosic clippers

Σε μια κίνηση που φάνταζε δεδομένη, οι Λος Άντζελες Κλίπερς αποδέσμευσαν τον Μίλος Τεόντοσιτς, απελευθερώνοντας μια θέση στο ρόστερ τους. Ο Σέρβος πλέι-μέικερ βρίσκεται πλέον χωρίς ομάδα και το ενδεχόμενο επιστροφής του στην Ευρώπη φαντάζει πιο πιθανό από ποτέ!

Την είδηση της αποδέσμευσης του Τεόντοσιτς γνωστοποίησε ο ρεπόρτερ του Yahoo, Κρις Χέινς.

Ο Τεόντοσιτς έχει εκφράσει την προσωπική του επιθυμία να επιστρέψει στη Γηραιά Ήπειρο εδώ και αρκετό καιρό, δίχως να έχει δώσει το παρών σε κάποιο παιχνίδι των Κλίπερς από τις 15 Δεκεμβρίου. Οι “σειρήνες” έχουν αρχίσει να χτυπούν (με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ να είναι η τελευταία ομάδα που έχει ακουστεί) και μένει να αποδειχθεί αν ο Σέρβος θα περάσει τον Ατλαντικό για πρώτη φορά μετά από δύο σεζόν.

Τη φετινή σεζόν, ο Τεόντοσιτς είχε 3.2 πόντους και 2.1 ασίστ ανά αγώνα σε μονάχα 15 ματς, έχοντας περιοριστεί σε ρόλο κομπάρσου κι όντας ανενεργός εδώ και σχεδόν 2 μήνες. Την περσινή χρονιά, βέβαια, απέδειξε ότι μπορεί να σταθεί στο υψηλότερο δυνατό εμπόδιο, με 9.5 πόντους και 4.6 ασίστ σε κάθε ματς, εντυπωσιάζοντας τους Αμερικανούς με το play-making και τον απίθανο τρόπο που βλέπει το γήπεδο. Σωματικά, βέβαια, βρίσκεται πολλά επίπεδα πίσω αλλά η γνώση του πάνω στα βασικά του μπάσκετ είναι αναμφισβήτητη.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Μπράουν: «Ο Σαμπόνις θα έπρεπε να είναι στη συζήτηση για το βραβείο του MVP»

Ξεκάθαρος ως προς την συμμετοχή των παικτών για το βραβείο του MVP είναι π Μάικ Μπράουν. Ο…