Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Ομπράντοβιτς: ”Διαφορετικό μπάσκετ με Πιτίνο ο Παναθηναϊκός”

Ομπράντοβιτς: ”Διαφορετικό μπάσκετ με Πιτίνο ο Παναθηναϊκός”

zeliko obradovits

Ο ”Ζοτς” εστίασε στην τελευταία καλή εμφάνιση των ”πρασίνων” κόντρα στην Εφές για να αναδείξει τις δυσκολίες της αναμέτρησης ενώ τόνισε τις διαφορές του Παναθηναίκού με Πιτίνο στο ”τιμόνι”.

Αναλυτικά:

”Ο Παναθηναϊκός παίζει διαφορετικό μπάσκετ με προπονητή τον Πιτίνο. Πρώτα απ’΄ολα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για τις αλλαγές τους στην άμυνα και για τα πράγματα που θα προσπαθήσουν να κάνουν στην επίθεση. Έπαιξαν καλά στο τελευταίο παιχνίδι της Euroleague κόντρα στην Εφές, έπαιξαν με υψηλή ένταση, έτσι πραγματικά πρέπει να προετοιμάσουμε τους εαυτούς μας για αυτό το παιχνίδι”.

Από την μεριά του ο Ντουβερίογλου τόνισε: ”Δεν μπορέσαμε να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλαμε στο Μόναχο, οπότε πρέπει να αντιδράσουμε και να παίξουμε πολύ καλύτερα. Ο Παναθηναϊκός είναι μία δυνατή ομάδα. Είναι πάντα δύσκολο να παίζεις απέναντί τους, αλλά το μεγαλύτερο πλεονέκτημά μας είναι πως παίζουμε μπροστά στους φιλάθλους μας. Θέλουμε να παραμείνουμε πρώτοι και να ξεκινήσουμε ένα νέο σερί θετικών αποτελεσμάτων. Ο Παναθηναϊκός έχει εξαιρετικούς παίκτες σε κάθε θέση. Ο Καλάθης διανύει μία εξαιρετική σεζόν. Θέλουμε να κερδίσουμε την βοήθεια των οπαδών μας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Κώνστας
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Στην Κροατία για θεραπεία ο Μπάλντγουιν

Προσπάθεια να προλάβει το game 3 κάνει ο Ουέιντ Μπάλντγουιν. Εξαιρετικά αμφίβολη θεωρείται…