Κεντρική NBA Οι Ντένβερ Νάγκετς… δαγκώνουν! (vid)

Οι Ντένβερ Νάγκετς… δαγκώνουν! (vid)

jamal murray nuggets

Πολλοί θεωρούν ότι οι Ντένβερ Νάγκετς δεν έχουν την απαιτούμενη εμπειρία και το mentality του νικητή, ώστε να εκμεταλλευτούν την καταπληκτική πρόοδό τους εντός της κανονικής περιόδου.

Μέχρι την post-season, όμως, η ομάδα του Κολοράντο αποδεικνύει ότι μπορεί να τα βάλει με οποιονδήποτε…

Έτσι, λοιπόν, οι “σβώλοι” επιβλήθηκαν των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ με 121-112, βάζοντας από “κάτω” έναν εκ των πιο ξεκάθαρων ανταγωνιστών τους! Με τη νίκη αυτή, οι Νάγκετς βρίσκονται στη 2η θέση της Δύσης, 4 ολόκληρες νίκες πάνω από τους 3ους, Θάντερ, συνεχίζοντας να αποδίδουν καταπληκτικό μπάσκετ, παρά τις “φωνές” που τους θέλουν ως ένα πολύ πιθανό upset στον πρώτο γύρο των πλέι-οφ.

Πλέον, το Ντένβερ έχει 3 νίκες στα 3 φετινά παιχνίδια εναντίον της Οκλαχόμα, εξασφαλίζοντας το πλεονέκτημα σε πιθανή ισοβαθμία ανάμεσα στις δύο ομάδες. Κάτι τέτοιο φαντάζει ιδιαίτερα σημαντικό, τόσο για την κατάταξη της Δυτικής Περιφέρειας, όσο και για την κορυφή της Northwest Division.

Ο Νίκολα Γιόκιτς ήταν, φυσικά, το απόλυτο επίκεντρο του ματς, φθάνοντας μια ανάσα μακριά από το 13ο τριπλ-νταμπλ του εντός της τρέχουσας σεζόν. Ο Σέρβος “καλλιτέχνης” τελείωσε το ματς με 36 πόντους, 9 ριμπάουντ και 10 ασίστ σε 35 λεπτά συμμετοχής (11/25 σουτ, 10/13 βολές) ενώ είχε 5/6 βολές στα πιο κρίσιμα σημεία του ματς, καθιστώντας οριστική την επιτυχία του Ντένβερ.

Ακόμη, ο Γουιλ Μπάρτον σταμάτησε στους 23 πόντους ενώ ο Τζαμάλ Μάρεϊ είχε 20 πόντους, 5 ριμπάουντ και 5 ασίστ. Οι Νάγκετς έφθασαν τα 13/28 τρίποντα ενώ πήγαν 35 φορές στη γραμμή των βολών, ευστοχώντας στις 26.

Από την άλλη, ο Πολ Τζορτζ είχε μεν 25 πόντους. 8 ριμπάουντ, 7 ασίστ κι 6 κλεψίματα αλλά σούταρε με πολύ άσχημα ποσοστά (3/10 δίποντα, 3/14 τρίποντα). Ο Ράσελ Γουέστμπρουκ γέμισε τη στατιστική του με 22 πόντους, 14 ριμπάουντ, 9 ασίστ κι 7 λάθη ενώ ο Τζέρεμι Γκραντ έφθασε τους 21 πόντους.

Τα highlights του αγώνα

https://www.youtube.com/watch?v=5uO6xHWmi5w

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Αναβλήθηκε το Παναθηναϊκός – Προμηθέας

Η αστυνομία έβαλε στοπ στην αναμέτρηση Παναθηναϊκός – Προμηθέας. Η προγραμματισμένη …