Κεντρική NBA Ο Ρέι Άλεν το’χει ακόμα και βάζει… τετράποντα! (vid)
NBA

Ο Ρέι Άλεν το’χει ακόμα και βάζει… τετράποντα! (vid)

ray allen

Μπορεί να βρίσκεται στο 43ο έτος της ηλικίας του και να έχει αφήσει οριστικά πίσω του την μπασκετική του καριέρα από το 2014 αλλά ο Ρέι Άλεν απέδειξε χθες ότι η “μυϊκή μνήμη” είναι πολύ ισχυρή! Ο θρυλικός σουτέρ βρέθηκε στη Σάρλοτ, προκειμένου να λάβει μέρος στο καθιερωμένο Celebrity Game του All-Star Weekend και δεν απογοήτευσε ούτε στο ελάχιστο, φέρνοντας υπέροχες μνήμες στους φανς!

https://twitter.com/SportsCenter/status/1096590370757070848

Ειδικότερα, ο Άλεν τελείωσε το ματς με 24 πόντους (11/21 σουτ) κι 9 ριμπάουντ αλλά δεν κατόρθωσε να οδηγήσει την ομάδα του στη νίκη, χάνοντας με 82-80 και με το βραβείο του MVP να “γλιστράει” από τα χέρια του.

Παρ’όλα αυτά, ο παίκτης με τα περισσότερα εύστοχα τρίποντα στην ιστορία του NBA (2.973) φρόντισε να δώσει το δικό του σόου, με την καταπληκτική, “κοφτή” του release στο σουτ να ξεχωρίζει.

Αξίζει να σημειωθεί, φυσικά, ότι η καινοτομία του τετραπόντου που θεσπίστηκε στο εν λόγω ματς βοήθησε τον Άλεν, έναν εκ των κορυφαίων σουτέρ όλων των εποχών, να τονώσει τα στατιστικά του. Συγκεκριμένα, ο “Jesus Shuttlesworth” σκόραρε 3 φορές πίσω από τη γραμμή των 4 πόντων, με καθένα από αυτά τα εύστοχα σουτ να ισοδυναμούν με 4.000 δολάρια, τα οποία θα δοθούν για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Τα highlights του Ρέι Άλεν

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Μπράουν: «Ο Σαμπόνις θα έπρεπε να είναι στη συζήτηση για το βραβείο του MVP»

Ξεκάθαρος ως προς την συμμετοχή των παικτών για το βραβείο του MVP είναι π Μάικ Μπράουν. Ο…