Κεντρική NBA Ο “βασιλιάς” ΛεΜπρόν επέστρεψε, οι Λέικερς τα κατάφεραν! (vid)
NBA

Ο “βασιλιάς” ΛεΜπρόν επέστρεψε, οι Λέικερς τα κατάφεραν! (vid)

lebron james lakers

Παρότι δεν ήταν ο συνηθισμένος, “εκρηκτικός” εαυτός του, ο ΛεΜπρόν Τζέιμς ήταν ικανός να οδηγήσει τους Λος Άντζελες Λέικερς σε μια σπουδαία νίκη επί των Κλίπερς, στη μεγάλη επιστροφή του στα παρκέ έπειτα από 35 ημέρες! Ο “βασιλιάς” βρισκόταν εκτός δράσης στα τελευταία 17 ματς της ομάδας του Χόλιγουντ και τόνισε ότι έδωσε περίπου το 80% του καλού του εαυτού χθες αλλά τίποτα δεν αποτέλεσε εμπόδιο στις ορέξεις του!

Ειδικότερα, ο ΛεΜπρόν έμεινε για 40 ολόκληρα λεπτά στο παρκέ, ολοκληρώνοντας το ματς με 24 πόντους, 14 ριμπάουντ και 9 ασίστ! Οι Λέικερς νίκησαν τους Κλίπερς στην παράταση με 123-120 και ξεκινούν εκ νέου τη διαδρομή τους προς τα πλέι-οφ, καθώς έπεσαν εκτός της προνομιούχου 8άδας υπό την απουσία του κορυφαίου παίκτη του πλανήτη.

https://twitter.com/SportsCenter/status/1091223259272630272

Όταν ο ΛεΜπρόν αποχωρούσε από το Χριστουγεννιάτικο ματς κόντρα στους Γουόριορς με πρόβλημα στη βουβωνική χώρα, οι Λέικερς βρίσκονταν στην θέση της Δύσης, μόλις 2.5 παιχνίδια πίσω από τους πρωτοπόρους πρωταθλητές. Πλέον, φιγουράρουν στην 9η θέση, καθώς πέτυχαν μόνο 6 νίκες στα 17 παιχνίδια που ο ΛεΜπρόν απέτυχε να δώσει το παρών.

Η επιστροφή του Τζέιμς, όμως, σε συνδυασμό με τις συνταρακτικές εξελίξεις που αναμένεται να ακολουθήσουν, όσον αφορά την πιθανή ανταλλαγή για τον Άντονι Ντέιβις, πρόκειται να μεταλλάξουν πλήρως την εικόνα και τη μελλοντική προοπτική των Λέικερς.

Υπενθυμίζεται ότι οι Λέικερς θα δώσουν και τα 5 επόμενα παιχνίδια τους εκτός έδρας, με ομάδες όπως οι Γουόριορς, οι Σέλτικς κι οι Σίξερς. Στο μεταξύ, ο Τζέιμς θα κληθεί να διαλέξει την ομάδα του για το All-Star Game, καθώς έχει επιλεχθεί ως ο ένας εκ των δύο αρχηγών ενώ θα συνεχίσει να βρίσκεται στην αναζήτηση της βέλτιστης αγωνιστικής του εικόνας, με τον ίδιο να δηλώνει: “Δεν νιώθω και πολύ καλά τώρα. Θα βρω τον ρυθμό μου όσο η σεζόν προχωράει αλλά πρώτα, θα δούμε πως θα νιώθω αύριο”.

Τα highlights του ΛεΜπρόν Τζέιμς

https://www.youtube.com/watch?v=rGtnT3EwYzI

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Με ηγέτη Μπατούμ στα playoffs οι Σίξερς

Ανησυχία για Μπάτλερ στους Χιτ τραυματίστηκε στο ματς με τους Σίξερς. Οι Φιλαδέλφεια Σίξερ…