Κεντρική NBA Ο “κλέφτης”, Λέοναρντ χάλασε το “πάρτι” του ΝτεΡόζαν! (vids)
NBA

Ο “κλέφτης”, Λέοναρντ χάλασε το “πάρτι” του ΝτεΡόζαν! (vids)

kawhi leonard

Ο ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν αποθεώθηκε πολλαπλές φορές από τους φίλους των Τορόντο Ράπτορς, οι οποίοι αναγνωρίζουν στο έπακρο την υπερπολύτιμη, 9ετή προσφορά του “DeMarvellous” στην ομάδα τους. Ο Καουάι Λέοναρντ, όμως, φρόντισε να του χαλάσει το “πάρτι”, απαγορεύοντας στον ίδιο και τους Σαν Αντόνιο Σπερς να αποχωρήσουν με “διπλό” από τον Καναδά.

Συγκεκριμένα, με το σκορ στο 117-116 υπέρ του Σαν Αντόνιο, ο Σερτζ Ιμπάκα αστόχησε σε μία ελεύθερη βολή, με τον ΝτεΡόζαν να παίρνει το ριμπάουντ. Ο χρόνος που απέμενε για τη λήξη του ματς ήταν ίδιος με τον χρόνο επίθεσης, κάτι που θα οδηγούσε τους Ράπτορς στο να κάνουν φάουλ, ώστε να σταματήσουν το ματς και να ξαναπάρουν άμεσα την μπάλα.

Ο Λέοναρντ, όμως, είχε άλλα σχέδια. Εκμεταλλευόμενος τα τεράστια χέρια του, ο αστέρας των Ράπτορς έκανε ένα ταχύτατο reach, χαλώντας την ντρίμπλα του ΝτεΡόζαν και με τη συνδρομή του Κάιλ Λάουρι, κατάφερε να κλέψει την μπάλα και να καρφώσει στο ανοικτό γήπεδο! Ο Ντάβις Μπέρτανς αστόχησε στην επόμενη επίθεση των Σπερς, ο Λέοναρντ ευστόχησε σε δύο βολές, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ ενώ ο Μάρκο Μπελινέλι δεν τα κατάφερε στην εκπνοή.

Το κλέψιμο και το κάρφωμα του Λέοναρντ

https://twitter.com/SportsCenter/status/1099135571169951744

Αυτή ήταν η πρώτη νίκη του Λέοναρντ εναντίον της πρώην ομάδας του, με τον “The Klaw” να ολοκληρώνει το ματς με 25 πόντους, 19 εκ των οποίων στο δεύτερο ημίχρονο. Από την άλλη, ο ΝτεΡόζαν επέστρεψε στο παλιό του “σπίτι” και σκόραρε 23 πόντους ενώ μοίρασε και 8 ασίστ.

Υπενθυμίζεται ότι οι δύο σταρ αποτέλεσαν μέρη της ίδιας ανταλλαγής το περασμένο καλοκαίρι.

https://www.youtube.com/watch?v=T8d4ffWmfnI

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Τζοέλ Εμπίντ πάσχει από παράλυση Bell

Επιβεβαίωσε ο Εμπίντ πως πάσχει από τη νόσο Bell Σε μια αποκάλυψη προέβη ο Έιντριαν Βοϊναρ…