Κεντρική Basket League Χολαργός Ο προβληματισμός του Λυκογιάννη και τα καθοριστικά σημεία

Ο προβληματισμός του Λυκογιάννη και τα καθοριστικά σημεία

likogiannis

Έτοιμοι για την επανέναρξη των υποχρεώσεων στο πρωτάθλημα και την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ το Σάββατο (2/3, 15.45 BLSHOW ΕΡΤ2) στην Πυλαία είναι στον Χολαργό.

“Πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι κόντρα σε μια πολύ καλή ομάδα με εξαιρετική ομοιογένεια που βρίσκεται σε καλό ρυθμό όλο αυτό το διάστημα”, υποστηρίζει ο προπονητής της ομάδας Άρης Λυκογιάννης και συνεχίζει: “Ερωτηματικό για όλους μας αποτελεί το πως θα εμφανιστούμε μετά από διακοπή ενός μηνός. Ελπίζω να μπορέσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί για να διεκδικήσουμε το παιχνίδι”.

Όσο για τα σημεία που θα καθορίσουν την εξέλιξη του αγώνα, ο τεχνικός του Χολαργού, εξήγησε: “Πολύ μεγάλο ρόλο θα παίξει το αμυντικό κομμάτι στο παιχνίδι και το πως θα μπορέσουμε εμείς να σταματήσουμε το περιφερειακό σουτ που έρχεται μέσα από την καλή κυκλοφορία του ΠΑΟΚ. Ακόμη, δεν πρέπει να τους δώσουμε την δυνατότητα να τρέξουν στο ανοικτό γήπεδο για να βρουν το εύκολο καλάθι και ταυτόχρονα να ελέγξουμε τα ριμπάουντ, ώστε να μην τους δώσουμε δεύτερες επιθέσεις”.

Ο Άρης Λυκογιάννης έχει όλους τους παίκτες του ετοιμοπόλεμους.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Χολαργός

Δειτε επισης

Στη Ρεάλ Μπέτις ο Αγκμπελέσε

Όπως ανακοίνωσε η Ρεάλ Μπέτις ο Ντάνι Αγκμπελέσε, είναι το νέο της μεταγραφικό απόκτημα. Ο…