Κεντρική NBA Νίκη μέσα στο Γκόλντεν Στέιτ χωρίς τον Χάρντεν για τους Ρόκετς! (vid)
NBA

Νίκη μέσα στο Γκόλντεν Στέιτ χωρίς τον Χάρντεν για τους Ρόκετς! (vid)

chris paul

Τι κι αν ο αρχισκόρερ των 36.5 πόντων ανά αγώνα, Τζέιμς Χάρντεν, βρισκόταν εκτός δράσης; Οι Χιούστον Ρόκετς κατόρθωσαν να “αποδράσουν” από την έδρα των πρωταθλητών, επικρατώντας των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς με 118-112 και κάνοντας το “3 στα 3” εναντίον των “dubs” εντός της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου!

Ο Κρις Πολ ήταν ο απόλυτος “μαέστρος” για τους Ρόκετς με 23 πόντους και 17 ασίστ ενώ ξεπέρασε τις 9.000 ασίστ καριέρας, ευρισκόμενος στην 8η θέση της σχετικής λίστας. Ο Έρικ Γκόρντον ήταν ο πρώτος σκόρερ των νικητών με 25 πόντους και 4/12 τρίποντα ενώ ο Κένεθ Φαρίντ είχε 20 πόντους και 10 ριμπάουντ, αποδεικνύοντας συνεχώς ότι τα κοντά σχήματα του Χιούστον του ταιριάζουν απόλυτα.

Από την άλλη, ο Κέβιν Ντουράντ σταμάτησε στους 29 πόντους κι ο Στεφ Κάρι στους 25, με 5/11 τρίποντα. Οι Γουόριορς είδαν τον Ντρέιμοντ Γκριν να αποχωρεί από το ματς εντός της 4ης περιόδου εξαιτίας τραυματισμού στον αστράγαλο αλλά το πιο πιθανό είναι πως δεν υπέστη κάτι σοβαρό.

Αυτή ήταν η πρώτη εντός έδρας ήττα των Γουόριορς έπειτα από 5 σερί επιτυχίες, με τους πρωταθλητές να διατηρούν την πρωτιά στη Δύση (ρεκόρ 42-17). Από την άλλη, οι Ρόκετς κρατιούνται στην πρώτη 5άδα της περιφέρειας κι απέχουν δύο νίκες από την 4άδα και την κατάκτηση του πλεονεκτήματος έδρας στον πρώτο γύρο των πλέι-οφ.

Τα highlights του αγώνα

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Ναζ Ριντ καλύτερος 6ος παίκτης της χρονιάς.

Με 352 βαθμούς ο Ναζ Ριντ κατέκτησε το βραβείο του 6ου παίκτη της χρονιάς. Μια σημαντική δ…