Κεντρική Elite League Νέστορας Κόμματος: Σαν το παλιό καλό κρασί!

Νέστορας Κόμματος: Σαν το παλιό καλό κρασί!

kommatos

«Σαν το παλιό καλό κρασί» λέει η λαϊκή ρήση και στην περίπτωση του Νέστορα Κόμματου ταιριάζει… γάντι. Σε λίγους μήνες (σ.σ. 4 Μαΐου), ο Έλληνας φόργουορντ θα κλείσει τα 42 (είναι γεννημένος το 1977), ωστόσο συνεχίζει να αγωνίζεται και να είναι, μάλιστα, και φέτος ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές του Ερμή Αγιάς στο πρωτάθλημα της Α2.

Οι Θεσσαλοί εντυπωσιάζουν τη φετινή σεζόν, μιας κι έχουν σχεδόν κλείσει μία θέση στα πλέι οφ, ενώ βρίσκονται μία ανάσα από τη δεύτερη θέση, έχοντας κερδίσει στην έδρας του και τα δύο μεγάλα φαβορί για την άνοδο, τον πρωτοπόρο Ιωνικό και τον δεύτερο Ηρακλή.

Μεγάλο μερίδιο στη μέχρι τώρα ξέφρενη πορεία του Ερμή έχει ο Νέστορας Κόμματος, ο οποίος κάνει στα περισσότερα παιχνίδια σχεδόν τα… πάντα στο παρκέ.

ermis amintas

Στον εκτός έδρας αγώνα με τον Αμύντα, ειδικότερα, ήταν απολαυστικός. Ο πολύπειρος άσος έμεινε περισσότερο χρόνο (30:16) από κάθε άλλο συμπαίκτη του στο παρκέ κι οδήγησε την ομάδα του στο σπουδαίο διπλό (67-83).

Τι έκανε ο Κόμματος; Άγγιξε το triple-double, μετρώντας 15 πόντους με 5/6 τρίποντα (!), 10 ριμπάουντ, 6 ασίστ, 3 κλεψίματα και μόλις 1 λάθος.

Με τον Νέστορα Κόμματο να παίζει σαν… έφηβος και τους υπόλοιπες παίκτες του κόουτς Λίβανου να αποδίδουν τόσο καλά, ο Ερμής δεν θα αργήσει να κλειδώσει τα πλέι οφ, ενώ με ενδιαφέρον περιμένουν οι περισσότεροι τα εκτός έδρας παιχνίδια του με τους πρωτοπόρους Ιωνικό και Ηρακλή.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Βιλερμπάν – Μονακό 77-87 (vid)

Τα… χρειάστηκε, αλλά κέρδισε η Μονακό Η Μονακό ζορίστηκε απέναντι στη Βιλερμπάν, αλλ…