Κεντρική NBA Νέο “κάζο” για τους Λέικερς! Ηττήθηκαν κι από τους Χοκς (vid)
NBA

Νέο “κάζο” για τους Λέικερς! Ηττήθηκαν κι από τους Χοκς (vid)

lebron lakers

Οι επιθετικές συνεργασίες των Ατλάντα Χοκς κι η τρομερή τους ταχύτητα αφήνουν μπόλικες υποσχέσεις για το μέλλον, με τους Λος Άντζελες Λέικερς να αντιλαμβάνονται από πρώτο χέρι το ταλέντο και την προοπτική της ομάδας αυτής. Η ομάδα του Χόλιγουντ ηττήθηκε με 117-113 και πλέον έχει ξανά αρνητικό ρεκόρ (28-29), ευρισκόμενη 2.5 νίκες μακριά από την 8η θέση που οδηγεί στα πλέι-οφ!

Τι κι αν ο ΛεΜπρόν Τζέιμς πέτυχε το 78ο τριπλ-νταμπλ της καριέρας του κι ισοφάρισε τον Γουιλτ Τσέιμπερλεϊν στην 5η θέση όλων των εποχών; Ο “βασιλιάς” τελείωσε τον αγώνα με 28 πόντους, 11 ριμπάουντ και 16 ασίστ σε 43 ολόκληρα λεπτά συμμετοχής (!), οργανώνοντας τα πάντα σε μισό κι ανοικτό γήπεδο. Οι Λέικερς, όμως, πήραν πολύ χαμηλό βαθμό στην 4η περίοδο, όπου είχαν συνολικά μόλις 6/22 σουτ, δίχως να εκμεταλλευτούν την αντίστοιχη “λειψανδρία” της Ατλάντα, η οποία σούταρε μονάχα με 26.3% στο διάστημα αυτό (5/19).

Για την Ατλάντα, ο Τρέι Γιανγκ ήταν ο μόνος διαθέσιμος πλέι-μέικερ στο ρόστερ, με δεδομένη την αποδέσμευση του Τζέρεμι Λιν και τον τραυματισμό του Τζέιλεν Άνταμς. Ο νεαρός ρούκι, όμως, τα πήγε περίφημα σε 38 λεπτά συμμετοχής με 22 πόντους. 6 ριμπάουντ και 14 ασίστ, αν κι υπέπεσε σε 6 λάθη και δεν ήταν ιδιαίτερα εύστοχος (6/19 σουτ). Ο Τζον Κόλινς σκόραρε επίσης 22 πόντους ενώ ο Τόριαν Πρινς σταμάτησε στους 17.

Οι Χοκς είχαν συνολικά 16/42 τρίποντα, με άπαντες τους παίκτες που συμμετείχαν χθες να αποτελούν -έστω και σε μικρό βαθμό- απειλή ενώ τα πήγαν πολύ καλά στις clutch συνθήκες, με το τρίποντο του Πρινς και το γκολ-φάουλ του Γιανγκ εναντίον του ΛεΜπρόν να κάνουν τη διαφορά.

Τα highlights του αγώνα

https://www.youtube.com/watch?v=-02ASacvIJI

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Ναζ Ριντ καλύτερος 6ος παίκτης της χρονιάς.

Με 352 βαθμούς ο Ναζ Ριντ κατέκτησε το βραβείο του 6ου παίκτη της χρονιάς. Μια σημαντική δ…