Κεντρική NBA Μεγάλο “διπλό” οι Μπακς, “θηριώδες” τριπλ-νταμπλ ο Γιάννης! (vid)

Μεγάλο “διπλό” οι Μπακς, “θηριώδες” τριπλ-νταμπλ ο Γιάννης! (vid)

giannis antetokounmpo 11

Παρότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ έως και με 10 πόντους εντός της 4ης περιόδου, οι Μιλγουόκι Μπακς ανέκαμψαν και με ηγέτη τον Γιάννη Αντετοκούνμπο επιβλήθηκαν των Ιντιάνα Πέισερς με 106-97! Έτσι, λοιπόν, τα “ελάφια” επικύρωσαν τη θέση τους ως η κορυφαία ομάδα του NBA πριν από το διάλειμμα για το All-Star Game, έχοντας ρεκόρ 43-14 και σημειώνοντας την 20ή εκτός έδρας νίκη τους χθες, μία περισσότερη, συγκριτικά με όσες πήραν σε ολόκληρη την περσινή σεζόν!

Αυτή ήταν η 14η νίκη για τους Μπακς στα τελευταία 16 ματς, με την πορεία τους να είναι ξέφρενη εντός του 2019. Αξίζει να σημειωθεί ότι η τελευταία μικρομεσαία ομάδα που κατάφερε να τους νικήσει με πλήρη σύνθεση ήταν οι Μαϊάμι Χιτ στις 22 Δεκεμβρίου!

Όσον αφορά τα χθεσινά, ο Αντετοκούνμπο πέτυχε το 5ο φετινό τριπλ-νταμπλ του με 33 πόντους, 19 ριμπάουντ και 11 ασίστ σε 38 λεπτά συμμετοχής! Ο Έλληνας σούπερ-σταρ “έλαμψε” στην 1η και την 4η περίοδο, με τη σκληροτράχηλη και fundamental άμυνα των Πέισερς να τον περιορίζει ανά διαστήματα αλλά όχι μέχρι τέλους. Ο “Greek freak” συνέβαλλε τα μέγιστα στην ανατροπή από το -10, πετυχαίνοντας 12 πόντους στο τελευταίο 12λεπτο, μαζεύοντας 6 ριμπάουντ και μοιράζοντας 3 ασίστ!

Σε ό,τι έχει να κάνει με τους συμπαίκτες του, ο Μάλκολμ Μπρόγκντον ήταν ξανά ο γνωστός, αποδοτικός του εαυτός με 17 πόντους, 5 ριμπάουντ και 3 ασίστ, ο Κρις Μίντλετον είχε 15 πόντους αλλά με άσχημα ποσοστά (5/16 σουτ) ενώ οι Τζορτζ Χιλ (12 πόντοι, 4 ριμπάουντ) κι ο Ερσάν Ιλιασόβα (11 πόντοι, 5 ριμπάουντ) έδωσαν πολύτιμες βοήθειες από τον πάγκο.

Στον αντίποδα, οι Πέισερς, οι οποίοι είναι 5οι στην Ανατολή με ρεκόρ 38-20, είχαν ως πρώτο σκόρερ τον Μπόγιαν Μπογκντάνοβιτς με 20 πόντους ενώ ο Ντομάντας Σαμπόνις είχε 14 πόντους, 9 ριμπάουντ και 3 ασίστ από τον πάγκο.

Τα highlights του αγώνα

https://www.youtube.com/watch?v=HSLolUMkSN8

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Παπαπέτρου: «Η σειρά ξεκινάει τώρα»

Νίκη στο Βελιγράδι, ήταν το σύνθημα από τον Ιωάννη Παπαπέτρου. Ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη…