Κεντρική Elite League Μέχρι Παρασκευή μαθαίνει για το ΑΣΕΑΔ

Μέχρι Παρασκευή μαθαίνει για το ΑΣΕΑΔ

ΚΑΡΑΠΙΠΕΡΙΔΗΣ

Η Καβάλα είναι μια πόλη που αγαπάει το μπάσκετ και γίνεται φιλότιμη προσπάθεια σε όλα τα επίπεδα παρά την οικονομική στενότητα της εποχής.

Υπάρχουν οργανωμένες υποδομές, η διοίκηση κάνει νοικοκυρεμένη δουλειά σε συνεργασία με τον Ανδρέα Καραπιπερίδη και φυσικά γίνεται μάχη για την παραμονή στην Α2.

Η νίκη επί του Αμαρουσίου ήταν ανάσα και φυσικά ο Ελληνας τεχνικός δε θα μπορούσε να μην είναι ικανοποιημένος. “Κάναμε μεγάλη προσπάθεια κόντρα σε μια ομάδα με τον ίδιο στόχο. Παλεύουμε με όλες μας τις δυνάμεις και συνεχίζουμε με το ίδιο πάθος”, έλεγε ο κόουτς της Καβάλας.

Ο ίδιος περιμένει την απόφαση του ΑΣΕΑΔ μέχρι την Παρασκευή.Τον αντικαταστάτη του Ματ Γκαμπερόνι τον έχει βρει ήδη η Καβάλα, η οποία συμφώνησε με τον Λιθουανό, Σίμας Μπουτερλεβίτσιους (30,2.01), ο οποίος καλείται να την ενισχύσει ως το τέλος της σεζόν, και να συνεισφέρει στην προσπάθεια που κάνει να αποφύγει τον άμεσο υποβιβασμό

Όπως σας είχε ενημερώσει το ebasket.gr ο Λιθουανός βρίσκεται εδώ και αρκετές ημέρες στην Καβάλα και περιμένει το “πράσινο φως”. Αυτό δεν αποκλείεται να γίνει στην αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Πάτρας και αυτό γιατί μέχρι τότε αναμένεται να βγει η απόφαση.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Στέλιος Παρθενάκης
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…