Κεντρική Elite League Με το βλέμμα πάντα στην Basket League ο Ηρακλής!

Με το βλέμμα πάντα στην Basket League ο Ηρακλής!

iraionikosnikaias 1

Το Σάββατο για τον Ηρακλή ήταν μια σπουδαία ημέρα.

Το πρωί κοπή πίτας για το 2019 και παρουσία όλης της μπασκετικής οικογένειας από το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον, και από την άλλη μια νίκη για τον Ηρακλή κόντρα στο Μαρούσι σε μια αναμέτρηση από τα ωραία ματς της παλιάς Α1. Κανείς άλλωστε θιασώτης του ελληνικού μπάσκετ δεν ξεχνάει το Μαρούσι του Βωβού και τον Ηρακλή του Διαμαντίδη και του Εμφιετζόγλου!

Αυτά είναι τα παραδείγματα για τους υγιείς συλλόγους. Ευχή όλων στο Ιβανώφειο για το 2019 είναι η επιστροφή στην Α1.

Μοναδικός σκοπός, μέσω της 2ης θέσης, εκτός αν γίνει το θαύμα, αφού ο Ιωνικός Νικαίας μοιράζει 50αρες…”Του χρόνου στην Α1″ έλεγαν πολλοί παλιοί της ομάδας το Σάββατο. Αλλοι 12 τελικοί και ανάλογα στα πλέι οφ. Σοκ, Κακαρούδης, Ρουτκάουσκας και Πολυτάρχου είναι αυτοί που τραβούν το κουπί πιο πολύ και ανάλογα έρχονται τα συμπληρώματα.

Ο Κώστας Μέξας έχει φέρει ηρεμία στον πάγκο και παράλληλα με την υγεία και τον κόσμος ο Ηρακλής μετράει αντίστροφα. Κανείς δεν μπορεί βέβαια να μην αναφέρει και την παρουσία του Δημήτρη Kαρβέλα.

Δεν επιτρέπεται στον Ηρακλή να μην είναι στις δυο πρώτες θέσεις της βαθμολογίας φέτος, τον έχει ανάγκη το ίδιο το ελληνικό το μπάσκετ. Οπότε όλα είναι στα χέρια των “κυανόλευκων”…

*Σε οικογενειακό κλίμα και με μεγάλη συμμετοχή έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του το τμήμα του μπάσκετ, παρουσία πολλών παιδιών και γονέων της Ακαδημίας Μπάσκετ, βετεράνων αθλητών, παραγόντων, εκπροσώπων της πολιτικής σκηνής, αλλά και αθλητών της Ανδρικής, της Γυναικείας και των αγωνιστικών τμημάτων της Ακαδημίας. 

Στην εκδήλωση βραβεύθηκαν για την προσφορά τους στον Σύλλογο  και στο Ελληνικό Μπάσκετ οι Τάκης Καρατζουλίδης (από τον Άγη Κυνηγόπουλο, σύμβολο του μπασκετικού Ηρακλή επί δεκαετίες), Γιάννης Τσουμής (από τον βουλευτή της ΝΔ Θεόδωρο Καράογλου), Χρήστος Τζάμος (από τον βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ, κ.Μηταφίδη) και Δημήτρης Παπαδόπουλος (από τον πρόεδρο της ΕΚΑΣΘ, Σάββα Λόρτο), Αθανάσιος και Παύλος Τσουρέκας (την πλακέτα παρέλαβε ο Μάκης Σαρλής από τον αναπληρωτή πρόεδρο του ΓΣ Φώτη Θέο) και οι Γεώργιος και Αναστάσιος Δίγκας (από τον αντιπρόεδρο της ΚΑΕ, Διονύση Κοντοτάσιο).

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Στέλιος Παρθενάκης
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…