Κεντρική Elite League Μαυροκεφαλίδης: “Να κλείσω την καριέρα μου στον Ιωνικό” (vid)

Μαυροκεφαλίδης: “Να κλείσω την καριέρα μου στον Ιωνικό” (vid)

99

Συνεχίζονται οι προκλήσεις μεταξύ τον παικτών στον Ιωνικό Νικαίας. Αυτή τη φορά ήταν η σειρά του Λουκά Μαυροκεφαλίδη, ο οποίος δέχτηκε το challenge του Βαγγέλη Καράμπουλα, ενώ μίλησε για την Α2 και την απόφαση του να αφήσει το εξωτερικό για τον Ιωνικό.

“Οι συγκυρίες ήταν τέτοιες που ο Ιωνικός ήταν η καλύτερη επιλογή για μένα. Στόχος μου ήταν να μείνω λίγο ακόμα στο εξωτερικό, αλλά ήρθε ο κύριος Τσάπας και με έπεισε να έρθω. Δεν χρειάζεται να σου λέει κάποιος κάτι, αρκεί να σε κοιτάει μέσα στα μάτια. Ο Τσάπας είναι πολύ ευθύς άνθρωπος και αυτό τα λέει όλα. Είμαστε σε μια δύσκολη εποχή και ο Τσάπας δίνει αυτή την εγγύηση, είναι ρομαντικός, ίσως και τρελός. Ο Ιωνικός έχει τον Τσάπα και αυτό αρκεί“.

Στην συνέχεια συμπλήρωσε: “Κατέβηκα επίπεδο, αλλά δεν περίμενα να πάνε τόσο καλά τα πράγματα. Πρώτη φορά το ευχαριστιέμαι τόσο πολύ και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Όλα είναι ρόδινα και μακάρι να συνεχίσουν έτσι τα πράγματαΟ κόσμος σού δίνει ενέργεια από το ζέσταμα, από την πρώτη στιγμή που θα ξεκινήσεις τη ρουτίνα σου πριν το παιχνίδι, Ήξερα σαν ιστορία το σύλλογο, αλλά δεν ήξερα την δυναμική του. Κακά τα ψέματα, ο κόσμος δίνει δύναμη σε μια ομάδα που θέλει να πετύχει“.

Όσο για παλιά του δήλωση, πως θα ήθελε να κλείσει την καριέρα του στον Ιωνικό, σχολίασε: “Ακριβώς. Ισχύει. Θα δούμε. Ποτέ μην λες ποτέ στη ζωή, δεν ξέρεις τι καινούριο σού ξημερώνει. Μακάρι να κάτσω εδώ και να τελειώσω την καριέρα μου”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σιαφάκας
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Elite league: Τα αποτελέσματα των Play off/ Play out

Στο Final Four της Elite League πέρασε ο Ερμής Σχηματαρίου. Ο Ερμής Σχηματαρίου επικράτησε…