Κεντρική Elite League Μαγκουνής: “Αν είμαστε αποτελεσματικοί, μπορούμε τη νίκη κόντρα στον Ηρακλή”

Μαγκουνής: “Αν είμαστε αποτελεσματικοί, μπορούμε τη νίκη κόντρα στον Ηρακλή”

magkounis karditsa esperos lamias filiko

Τον Ηρακλή υποδέχεται (9/2, 17:00) ο ΑΣ Καρδίτσας στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Α2 Ανδρών. Δηλώσεις για το παιχνίδι έκανε ο φόργουορντ της Θεσσαλικής ομάδας, Σπύρος Μαγκουνής, τονίζοντας πως το παιχνίδι είναι υψηλών απαιτήσεων και για να έρθει το θετικό αποτέλεσμα θα πρέπει όλοι να είναι αποτελεσματικοί.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

“Είναι ένας αγώνας υψηλών απαιτήσεων καθώς, ο Ηρακλής είναι μαζί με τον Ιωνικό τα φαβορί για την άνοδο. Με τον Ιωνικό η ομάδα μας πάλεψε, έπαιξε καλό μπάσκετ και το παιχνίδι κρίθηκε στο τέλος. Αν είμαστε το ίδιο αποτελεσματικοί, θα μπορέσουμε να διεκδικήσουμε τη νίκη και απέναντι στον Ηρακλή.

Έχουμε αποδείξει πως όταν είμαστε συγκεντρωμένοι, μπορούμε να σταθούμε απέναντι σε κάθε αντίπαλο. Δυστυχώς, δεν έχουμε καταφέρει να δείξουμε ακόμη μια σταθερή εικόνα και τα νεκρά διαστήματα που παρουσιάζουμε μας έχουν στοιχίσει. Πιστεύω όμως ότι ετοιμαστήκαμε κατάλληλα όλη την εβδομάδα, θα ακολουθήσουμε το πλάνο μας με στόχο να διεκδικήσουμε το καλύτερο απέναντι σε μια πλήρη και έμπειρη ομάδα. Θέλουμε να έχουμε δίπλα μας τον κόσμο μας που μας στηρίζει κι εμείς με τη βοήθειά του, θα παλέψουμε για το καλύτερο”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σιαφάκας
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Elite league: Τα αποτελέσματα των Play off/ Play out

Στο Final Four της Elite League πέρασε ο Ερμής Σχηματαρίου. Ο Ερμής Σχηματαρίου επικράτησε…