Κεντρική Elite League Λιούνης: ”θα παίξουμε ωραίο μπάσκετ και στον δεύτερο γύρο”

Λιούνης: ”θα παίξουμε ωραίο μπάσκετ και στον δεύτερο γύρο”

haris xaris liounis

Ο Χάρης Λιούνης αντιμετώπισε έναν σοβαρό τραυματισμό όμως επέστρεψε στα παρκέ μετά από αρκετό καιρό στην νίκη του Αμύντα στην Κω κόντρα στον Ιπποκράτη και δήλωσε αισιόδοξος τόσο για την ομάδα όσο και για τις προσωπικές του επιδόσεις.

Αναλυτικά:

Αρχικά, ο Χάρης Λιούνης σχολίασε το παιχνίδι στην Κω: ”Στο αγώνα με τον Ιπποκράτη μπήκαμε πολύ αποφασισμένοι απ’ το πρώτο λεπτό. Καταφέραμε να πάρουμε σημαντική διαφορά από νωρίς και την κρατήσαμε σε όλο το παιχνίδι. Παίξαμε ωραίο μπάσκετ και πιστεύω πως αυτό θα συνεχιστεί και στον υπόλοιπο του Πρωταθλήματο”..

Εν συνεχεία, ο 20χρονος σέντερ δήλωσε για το αυριανό ματς: ”Ο Διαγόρας είναι σίγουρα μια πολύ καλή ομάδα με αρκετά δυνατό ροστερ, με παίκτες που έχουν τεράστια εμπειρία από την κατηγορία. Εμείς θα πρέπει θα μπούμε εξ αρχής έτοιμοι, όπως έγινε στην προηγούμενη αγωνιστική. Θα πρέπει να μείνουμε στο πλάνο των προπονητών μας, ώστε να πάρουμε την ρεβάνς και να ξεκινήσει ο Β’ Γύρος με μια νίκη, η οποία θα έχει μεγάλη ψυχολογική σημασία για τη συνέχεια”.

Ολοκληρώνοντας, αναφέρθηκε στην επιστροφή του στην αγωνιστική δράση: ”Έμεινα εκτός ένα αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα. Βρίσκω ακόμα τον ρυθμό μου και είμαι πολύ χαρούμενος που αγωνίστηκα για πρώτη φορά μετά από τόσο καιρό στο παιχνίδι των Νέων την Τετάρτη. Πολύ σύντομα θα είμαι 100% έτοιμος και θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ ώστε να βοηθήσω την ομάδα μου στον Β’ Γύρο της Α2, αλλά και να τελειώσουμε το Πρωτάθλημα των Νέων με τον καλύτερο τρόπο!”.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Κώνστας
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Elite League: Τα αποτελέσματα των play off/play out

Το 2-1 έκανε ο Πανιώνιος. Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα των play off/play out. Ο Πανιώνι…