Κεντρική Basket League Άρης Καστρίτης: ”Ήταν ένα φιλικό για ιερό σκοπό”

Καστρίτης: ”Ήταν ένα φιλικό για ιερό σκοπό”

Ο Γιάννης Καστρίτης τόνισε την σημασία τέτοιων πρωτοβουλιών όπως το φιλικό με τον Ερμή Λαγκαδά για να δείξουν την αλληλεγγύη στον Δημήτρη ενώ χαρακτήρισε μύθο τον Νίκο Γκάλη.

Αναλυτικά:

”Ήταν ένα φιλικό για ιερό σκοπό. Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια και στους εμπνευστές και σε αυτούς που υλοποίησαν τη σημερινή διαδικασία. Είδαμε την ενότητα του Άρη, πολλά τμήματά του ήταν εδώ, ο κόσμος για τέτοιο παιχνίδι έδωσε δυναμικό παρόν. Το σημαντικότερο ακόμα και από την υλική βοήθεια είναι να δώσουμε όλη την θετική μας ενέργεια ώστε ο Δημήτρης όπως όλο το γήπεδο φώναζε σήμερα, να επιστρέψει γρήγορα κοντά μας και υγιής. Να είναι δυνατός”.

Για τον Νίκο Γκάλη: ”Η παρουσία του Νίκου Γκάλη σε αυτό το γήπεδο είναι κάθε φορά ένα τεράστιο γεγονός. Η φανέλα του κοσμεί την οροφή του γηπέδου. Όλοι γνωρίζουν τι σημαίνει για τον Άρη ο Νίκος Γκάλης. Ακόμα και οι ξένοι ρωτάνε, μαθαίνουν… Η παρουσία του και μόνο ήταν κορυφαίο γεγονός. Είμαι πολύ μικρός για να μιλήσω εγώ για τον Άρη, τον κόσμο του και τους θρύλους του Άρη, όπως ο κόουτς Ιωαννίδης και ο Νίκος Γκάλης. Χαρά, τιμή και μακάρι όλοι μας να φανούμε αντάξιοι της παρουσίας μας εδώ. Να δίνουμε καθημερινά τον καλύτερό μας εαυτό και να μπορέσουμε να βάλουμε κι εμείς ένα λιθαράκι, μεγάλο ή μικρό, στην προσπάθεια συνέχισης όλου αυτού που έχει γίνει στην ιστορία του Άρη”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Κώνστας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Bεργίνης: “Εχω χαρίσει λεφτά άνω του 50% των οφειλομένων”

Ο Δημήτρης Βεργίνης “τοποθετήθηκε” επίσημα αναφορικά με το θέμα των οφειλομένω…