Κεντρική Γ' Εθνική «Κάρφωσε» τους διαιτητές ο Άρης

«Κάρφωσε» τους διαιτητές ο Άρης

aris thivas vaggelis matsaggouras

Ο Άρης Θήβας κέρδισε τον Ίκαρο Νέας Σμύρνης, ωστόσο εξέδωσε ανακοίνωση, μέσα από την οποία εκφράζει τα παράπονα του για τη διαιτησία του αγώνα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Την Κυριακη 3/2/2019 στον εντός έδρας αγώνα της ομάδας μας με τον Ίκαρο Νεας Σμύρνης, γίναμε μάρτυρες μίας ακόμα κακής τουλάχιστον διαιτησίας. Τιμώντας το αντίπαλο μας για τον οποίο τρέφουμε μεγάλο σεβασμό δεν θα μιλήσουμε για προσπάθεια καθορισμού του αποτελέσματος, είμαστε όμως υποχρεωμένοι να πούμε πως το διαιτητικό δίδυμο της συνάντησης δεν κατάφερε να αντεπεξέλθει στα καθήκοντα του. Αποτέλεσμα αυτού ήταν να προκαλέσουν εκνευρισμό στους παίκτες και στους πάγκους των δύο ομάδων και φυσικά να ξεσηκώσουν και το φίλαθλο κοινό.

Παρακαλούμε να ληφθεί υπόψιν σοβαρά πως σε αυτή την περίοδο που ακόμα και το μπάσκετ πλήττεται από την κρίση, κάποιοι παράγοντες δίνουν αγώνα με αντίξοες συνθήκες για να διατηρήσουν το άθλημα σε υψηλό επίπεδο, θεωρούμε οτι είναι αντιληπτό πως ιδιαίτερα για τις ομάδες της επαρχίας αυτός ο αγώνας έχει πολύ μεγαλύτερο βάρος και αξίζει περισσότερου σεβασμού.

Πιστεύουμε στους ανθρώπους που επι σειρά ετών υπηρετούν το άθλημα και προσδοκούμε την μέριμνα τους.

Η ομάδα μας έχει στην διάθεση όποιου επιθυμεί το βίντεο του αγώνα προς τεκμηρίωση της αλήθειας».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

National League 2 (4ος όμιλος): Τα αποτελέσματα της 21ης αγωνιστικής

Στην κορυφή οι Τιτάνες. Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα και τη βαθμολογία. Την 1η θέση στο…