Κεντρική Elite League Καραγιάννης στο ebasket.gr: “Παλέψαμε με Ιωνικό, τελικός με Καβάλα”

Καραγιάννης στο ebasket.gr: “Παλέψαμε με Ιωνικό, τελικός με Καβάλα”

karagianniskastoria

Η Καστοριά του Νίκου Καραγιάννη είναι ικανή για το καλύτερο και το χειρότερο. Οι “γουναράδες πάλεψαν μέχρι το τέλος της αναμέτρησης την υπόθεση νίκη, αλλά στο τελευταίο λεπτό δεν μπόρεσαν να μείνουν στη διεκδίκηση της νίκης.

Ο Ελληνας κόουτς πάντως είναι ικανοποιημένος από την πλευρά των παικτών του και θεωρεί πως η ομάδα του θα είναι στην πρώτη πεντάδα του πρωταθλήματος. “Κάναμε καλό παιχνίδι κόντρα στον Ιωνικό Νικαίας, αλλά στο τελευταίο λεπτό δεν μπορέσαμε να διεκδικήσουμε τη νίκη. Κρατάμε τα θετική και προχωρούμε για τη συνέχεια. Η αναμέτρηση με την Καβάλα είναι για μας πολύ σημαντική και πρέπει να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε. Η ομάδα θέλει να μπει στα πλέι οφ και αυτός θα είναι στόχος που θα μας αφήσει ικανοποιημένους. Εχω πλήρη εμπιστοσύνη στο ρόστερ της ομάδας και θέλουμε να κάνουμε όσες περισσότερες νίκες μπορούμε. Η προσπάθεια που γίνεται στην Καστοριά είναι σημαντική και αξίζει να παλέψουμε για το καλύτερο”. 

Οι Μακεδόνες από τη δική τους μεριά παλεύουν μαζί με άλλες πέντε ομάδες για τις δυο θέσεις των πλέι οφ, την 4η θέση και την 5η,οπότε τα πάντα θα κριθούν στην κούρσα των 30 αγωνιστικών.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Στέλιος Παρθενάκης
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Μονακό – Φενέρμπαχτσε 93-88 (vid)

Το γύρισε και ισοφάρισε η Μονακό Η Μονακό επικράτησε της Φενέρ με σκορ 93-88 και ισοφάρισε…