Κεντρική Β' Εθνική Πανιώνιος Καμπερίδης: “Για την πρώτη εκτός έδρας νίκη”

Καμπερίδης: “Για την πρώτη εκτός έδρας νίκη”

kamperidis panionios

Για την αναμέτρηση με τον Άρη έγραψε στο προσωπικό του blog ο Γιώργος Καμπερίδης. Ο παίκτης του Πανιωνίου τόνισε πως η ομάδα του θέλει να διεκδικήσει την πρώτη εκτός έδρας νίκη της στο πρωτάθλημα κόντρα στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, καθώς η βαθμολογική κατάσταση είναι δυσχερής για τους “κυανέρυθρους”.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

“Οι επτά ήττες που γνώρισε ο Πανιώνιος στις ισάριθμες τελευταίες αγωνιστικές, έχουν φέρει την ομάδα σε δυσχερή βαθμολογική κατάσταση για την διεκδίκηση και εξασφάλιση της παραμονής στο πρωτάθλημα BETSHOP Βasket League.

Ειδικότερα, στις δυο ήττες που γνωρίσαμε στα παιχνίδια με την Κύμη και τον Ήφαιστο, δώσαμε διακαιώματα στους αντιπάλους μας, λόγω της αμυντικής αναποτελεσματικότητας μας να σημειώσουν υψηλό σκορ. Η αμυντική λειτουργία κάθε ομάδας αποτελεί «οδηγό» για την εξέλιξη των αγώνων της, γιατί συμφωνώ με τον άγραφο κανόνα ότι η άμυνα δίνει τις νίκες.

Παίζουμε στην έδρα του Άρη, τον οποίο είχαμε νικήσει στον πρώτο γύρο και είναι βέβαιο ότι ο βαθμός δυσκολίας θα είναι υψηλός στην διεκδίκηση της νίκης για τον Πανιώνιο. Ο αντίπαλος μας έχει βελτιώσει αισθητά την πορεία του στο πρωτάθλημα και στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές.

Ό,τι δεν κερδίσαμε στις έδρες του Περιστερίου, του Χολαργού και της Χαλκίδας, θα διεκδικήσουμε κόντρα στον Άρη για την πρώτη εκτός έδρας νίκη μας, πριν από την διακοπή του πρωταθλήματος”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σιαφάκας
Περισσότερα σε Πανιώνιος

Δειτε επισης

Πανιώνιος: Τέλος η σεζόν για τον Βεργίνη

Την πόρτα του χειρουργείου θα περάσει ο Δημήτρης Βεργίνης. Πολύ άτυχος στάθηκε ο αρχηγός τ…