Κεντρική Elite League Κακλαμάνος στο ebasket.gr: “Υπάρχει υγεία και φιλοδοξία στην Καρδίτσα”

Κακλαμάνος στο ebasket.gr: “Υπάρχει υγεία και φιλοδοξία στην Καρδίτσα”

kaklamanoskarditsa

Ο Νίκος Κακλαμάνος δεν χρειάζεται πολλές συστάσεις. Τα τελευταία 18 χρόνια αγωνίζεται στις εθνικές κατηγορίες και έχει καταφέρει να είναι από τις παλιές καραβάνες της κατηγορίας.

Για την Καρδίτσα είναι μια μονάδα που ηγείται της προσπάθειας του συλλόγου να διακριθεί,οπότε αυτό που έχει σημασία είναι να μπορεί να ανταποκριθεί σε αυτά που θέλει και ο ίδιος.

Στα 16 του έκανε ντεμπούτο στο ανδρικό του Αγίου Θωμά, διαπρέποντας στη Γ’ Εθνική με το αγωνιστικό του θράσος και τις “βόμβες” που τον έκαναν γνωστό από νεαρή ηλικία. Μόλις τέλειωσε το σχολείο μετακόμισε στη Σιάτιστα και από τότε γράφει τη δική του ιστορία στα 37 χρόνια. Η Θεσσαλία, πάντως, του πάει μπασκετικά…Μετρά εννιά σεζόν στην Α2 με Άνω Λιόσια, Τρίκαλα 2000, Παγκράτι, Ελευσίνα, Αίολο Τρικάλων, Κόροιβο Αμαλιάδας, Αίολο Αστακού και Καστοριά.

Κόντρα στον Διαγόρα Δρυοπιδέων ήταν ο κορυφαίος με 26 πόντους σε μια πολύ δύσκολη αναμέτρηση. “Κάναμε μια πολύ καλή εμφάνιση και πήραμε μια σπουδαία νίκη. Εγώ από τη μεριά μου είμαι ικανοποιημένος στην Καρδίτσα, γιατί η ομάδα έχει υγεία και δεν υπάρχει πίεση. Εχω περάσει πολλά χρόνια στα εθνικά πρωταθλήματα και φυσικά γνωρίζω τις συνθήκες που θέλουν να έχουν οι αθλητές, για να νιώθουν ασφαλείς”, αναφέρει αρχικά.

Ποιο είναι όμως το μυστικό για αυτήν την προσπάθεια. “Θα πρέπει να αναφέρουμε πως η διοίκηση του Χρήστου Δεληγιάννη κάνει σημαντική προσπάθεια,όπως και ο Γιάννης Τζήμας, που είναι ο προπονητής μας. Η Καρδίτσα είναι πάνω όλα μια οικογένεια και θέλουμε να κατακτήσουμε την υψηλότερη δυνατή θέση. Εχουμε αρκετά παιχνίδια ακόμα, αλλά νομίζω πως και στο πρόγραμμα που βγάλαμε ανταποκριθήκαμε καλά. Πρώτα να εξασφαλίσουμε την παραμονή και στη συνέχεια να κάνουμε ό,τι μπορούμε περισσότερο.Αυτό που έχω πει και επαναλαμβάνω συνέχεια, είναι ότι αυτό που με έκανε να έρθω στην Καρδίτσα, ήταν το ότι είδα μια ομάδα που διαρκώς μεγαλώνει αγωνιστικά και οργανωτικά. ”.

Τέλος, πόσο παίζει ρόλο το γεγονός πως υπάρχει μια νοικοκυρεμένη ομάδα και του χρόνου θα έχει το δικό της γήπεδο. “Είμαστε πολύ χαρούμενοι και ικανοποιημένοι που ένας σύλλογος σαν την Καρδίτσα είναι νοικοκυρεμένη και έχει συσπείρωση με όλη την πόλη. Οι φίλαθλοι είναι πάντα κοντά μας, ενώ θα ήταν ευχής έργο σύντομα η ομάδα να μπορεί να διεκδικήσει και την άνοδο στο απώτερο μέλλον. Ολα στην ώρα τους και φυσικά μέχρι εκεί που μπορεί η ομάδα οικονομικά και αγωνιστικά σε ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, όπως είναι Α2.Με τη  δημιουργία του νέου γηπέδου, αλλάζουμε επίπεδο και πραγματικά αποτελεί έργο πνοής για την περιοχή”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Στέλιος Παρθενάκης
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Θεωρώ πως θα έχουμε τον Παπανικολάου στα επόμενα παιχνίδια»

Στον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε η  Μπαρτσελονα το ματς, αναφέρθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώ…