Κεντρική Ελλάδα Εθνικές Κακλαμανάκης: “Ξεχωριστό συναίσθημα η κλήση στην Εθνική”

Κακλαμανάκης: “Ξεχωριστό συναίσθημα η κλήση στην Εθνική”

Dimitris Kaklamanakis

Δημήτρης Κακλαμανάκης κλήθηκε για πρώτη φορά στην Εθνική Ελλάδος για το τελευταίο “παράθυρο” των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Ο παίκτης του Λαυρίου τόνισε ότι είναι ξεχωριστό το συναίσθημα της κλήσης στην Εθνική.

Αναλυτικά όσα είπε στον «αέρα» του «ΣΠΟΡ FM 94.6»:

Για την κλήση του στην Εθνική: «Πραγματικά είναι ένα συναίσθημα ξεχωριστό για έναν αθλητή. Είναι μία τεράστια διάκριση για μένα».

Για το Λαύριο: «Φέτος δεν κάνουμε την χρονιά που θα θέλαμε. Αλλά, ευελπιστούμε στη συνέχεια να είναι καλύτερα τα πράγματα για την ομάδα. Πιστεύω ότι θα δικαιωθούμε στη συνέχεια. Έχουν γίνει καλές προσθήκες, ενώ με την επιστροφή του Χαραλαμπόπουλου θα αλλάξει το πρόσωπο της ομάδας. Θέλω να πιστεύω ότι δεν θα έχουμε πρόβλημα προς τα κάτω και ελπίζω να είμαστε στην οκτάδα».

Για την αγαπημένη του θέση: «Αυτή στην στιγμή είμαι για “5” και εκεί αγωνίζομαι. Αλλά το σώμα μου είναι για “3” ή “4”. Προς το παρόν είμαι “5”».

Για το που θέλει δουλειά τεχνικά: «Στα τελειώματά μου, στο σουτ. Να βελτιώσουμε λίγο το ποσοστό στις βολές και τα τελειώματα. Όλοι οι αθλητές θέλουν δουλειά, κανείς δεν είναι τέλειος».

Για τη συνεργασία με τον Μπουρούση: «Είναι ένας παίκτης που εκτιμώ πολύ και είμαι έτοιμος».

Για τα ματς στα «παράθυρα» με την Εθνική: «Το καλό είναι ότι η ομάδα έχει προκριθεί και θα είναι στην Κίνα. Και αυτό είναι το σημαντικό».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Κυκλοφορούν τα εισιτήρια του Προολυμπιακού

Τη Δευτέρα κυκλοφορούν τα εισιτήρια για το Προολυμπιακό τουρνουά Στη διάθεση του κόσμου θα…