Κεντρική Β' Εθνική Η πιο δύσκολη στιγμή του Μυριούνη!

Η πιο δύσκολη στιγμή του Μυριούνη!

Ιδιαίτερης σημασίας είναι η αναμέτρηση της Κυριακής (3/2/) ανάμεσα στον Κρόνο και τον Γλαύκο για τον προπονητή, Χρήστο Μυριούνη.

Ο τεχνικός του Γλαύκου μέσω του προσωπικού λογαριασμού που διατηρεί στο facebook, θέλησε να πει κάποια πράγματα για το συγκεκριμένο παιχνίδι, τονίζοντας πως θα βρεθεί στο μπασκετικό του “σπίτι”, για πρώτη φορά ως αντίπαλος του Κρόνου.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Χρήστος Μυριούνης:

“Αύριο για πρώτη φορά θα βρεθώ αντίπαλος σαν προπονητής στο “σπίτι” μου στο κλειστό της Κροναρας μου στη Μπραχαμαρα στο γήπεδο που πριν χτιστεί αυτό το κλειστό ήταν το ανοικτό του Κρόνου, εκεί όπου έμαθα μπάσκετ με κρύο βροχές και ζεστές και κατάφερα να φτάσω ως στο ψηλότερο επίπεδο σαν παίκτης!!!.

Ακόμα θα μπω για πρώτη φορά σαν αντίπαλος σε αυτό το γήπεδο όπου στην οροφή του κρέμεται η φανέλα μου με το όνομα μου μετά από την πολύ τιμητική για μένα απόφαση πριν από λίγα χρόνια της διοίκησης του Κρόνου να αποσύρει το νούμερο 15 που φορούσα όλα αυτά τα υπέροχα χρόνια για μένα που έπαιξα στην Κροναρα μου!!!
Αύριο τα συναισθήματά μου θα ειναι πολύ έντονα γιατί θα δω και πολλούς παλιούς φίλους και παλιούς συμπαίκτες που με κάποιους από αυτούς μεγάλωσα δίπλα τους. Ομως η συγκυρία τα φέρνει έτσι που αύριο ο Γλαύκος η ομαδα μου που έχω την τιμή να είμαι προπονητής αυτή τη στιγμή χρειαζόμαστε οπωσδήποτε την νίκη για την μάχη που δίνουμε για τη σωτηρία της ομάδας μας. Και η Κροναρα όμως καίγεται για την νίκη αύριο οπότε ας κερδίσει ο καλύτερος!! Εγώ όμως για 40′ πρέπει να κάνω τα πάντα αύριο ώστε η ομάδα μου να καταφέρει να πάρει ένα μεγάλο διπλό απέναντι στην ομάδα της καρδιάς μου!
Δύσκολη μέρα αύριο…”

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Μαστρογιάννης
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

ΧΑΝΘ: “Ευχαριστούμε τον Μερμίγκη, ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του Ελληνικού μπάσκετ”

Ξεχωριστή αναφορά στον Γιάννη Μερμίγκη, που θεωρείται ένα από τα «next big thing» του ελλη…