Κεντρική NBA Η ώρα του Αϊζέια Τόμας έφθασε!
NBA

Η ώρα του Αϊζέια Τόμας έφθασε!

isaiah thomas

Ο Αϊζέια Τόμας βρίσκεται εκτός δράσης καθ’όλη τη διάρκεια της φετινής σεζόν, καθώς υποβλήθηκε σε εγχείρηση στον δεξιό του μηρό τον περασμένο Απρίλιο. Η ώρα της επιστροφής του βραχύσωμου γκαρντ στα παρκέ, όμως, ενδέχεται να έφθασε, καθώς υπάρχουν πιθανότητες να δώσει το παρών στο επερχόμενο παιχνίδι των Ντένβερ Νάγκετς εναντίον των Σακραμέντο Κινγκς!

Νιώθω πολύ καλά. Πιστεύω ότι είμαι σχεδόν έτοιμος να παίξω αλλά θα εξαρτηθεί από την κατάσταση στην οποία θα βρίσκεται το σώμα μου αύριο”, τόνισε στους ρεπόρτερ ο Τόμας, ο οποίος θεωρείται κι επισήμως “αμφίβολος” για την αναμέτρηση απέναντι στο Σακραμέντο. Η οριστική απόφαση θα παρθεί λίγες ώρες πριν από το τζάμπολ.

Ο Τόμας είχε μια απίστευτη σεζόν με τους Μπόστον Σέλτικς τη σεζόν 2016-17, καθώς φόρτωνε τα αντίπαλα καλάθια με 28.9 πόντους ανά αγώνα κι ήταν ο απόλυτος ηγέτης των “κελτών” στην πορεία τους μέχρι τους Τελικούς της Ανατολής. Τα κατορθώματά αυτά του εξασφάλισαν μια θέση στη 2η κορυφαία πεντάδα της χρονιάς ενώ ήταν ο 3ος σκόρερ σε ολόκληρη τη λίγκα!

Η μετέπειτα πορεία της καριέρας του, όμως, έχει μια μόνιμη, κατηφορική κλίση. Συγκεκριμένα, ο Τόμας είχε τραυματιστεί στον μηρό εντός των Τελικών της Ανατολής κόντρα στο Κλίβελαντ κι υποχρεώθηκε να περάσει την πόρτα του χειρουργείου. Η επιστροφή του στη δράση έλαβε χώρα τον Ιανουάριο του 2018, αυτή τη φορά με τη φανέλα των Καβαλίερς αλλά το πείραμα δεν πέτυχε, με αποτέλεσμα να ανταλλαχθεί στους ουραγούς, Λος Άντζελες Λέικερς. Μετά το τέλος της περσινής σεζόν, υποβλήθηκε εκ νέου σε εγχείριση στο ίδιο σημείο κι έκτοτε βρίσκεται μόνιμα στα “πιτς”.

Ο Τόμας θα χρειαστεί, βέβαια, να “πολεμήσει” σκληρά, προκειμένου να βρει σταθερό χρόνο συμμετοχής στο Ντένβερ, καθώς θα βρεθεί σε μια πλήρη περιφερειακή γραμμή, η οποία περιλαμβάνει τους Τζαμάλ Μάρεϊ, Γκάρι Χάρις, Μαλίκ Μπίσλι και Μόντε Μόρις, με άπαντες τους προαναφερθέντες να θεωρούνται ως ζωτικά κομμάτια της “μηχανής” των εξαιρετικών Νάγκετς (2η θέση στη Δύση).

Πηγή: https://news.abs-cbn.com/sports/02/13/19/nba-isaiah-thomas-on-verge-of-making-season-debut

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ανησυχία για τον Γιάννη στους Μπακς

Φόβοι να χάσει τη σειρά με τους Πέισερς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στους Μπακς. Ο Γιάννης Αντ…