Κεντρική Basket League ΑΕΚ Η ιδιαίτερη αναφορά του Μπάνκι σε Αγγελόπουλο και Σάκοτα

Η ιδιαίτερη αναφορά του Μπάνκι σε Αγγελόπουλο και Σάκοτα

banki

Ο Λούκα Μπάνκι τόνισε ότι ο τίτλος της ΑΕΚ οφείλεται στους Μάκη Αγγελόπουλο και Ντράγκαν Σάκοτα, ενώ ξεκαθάρισε ότι στο τέλος δεν ήθελε να προσβάλει κανέναν.

«Είναι μεγάλη μέρα για την ΑΕΚ. Πέρσι η ομάδα κατακτούσε τον πρώτο της τίτλο στη νέα εποχή, ακολούθησε το BCL και τώρα κλείσαμε τον κύκλο με αυτό το σπουδαίο τρόπαιο. Ευχαριστούμε όσους μας βοήθησαν να φτάσουμε εδώ. Ο πρόεδρός μας, Μάκης Αγγελόπουλος, που είναι οραματιστής, που παρέλαβε την ομάδα χρεοκοπημένη και την έφερε ως εδώ, ενώ ο Ντράγκαν Σάκοτα πέρσι οδήγησε την ομάδα στους δύο τίτλους. Το ότι η ομάδα κατέκτησε τον τίτλο αυτό, οφείλεται στους ίδιους. Ο κόσμος της ΑΕΚ μπορεί να πανηγυρίζει. Η ομάδα έκανε εξαιρετική δουλειά αυτό το τριήμερο απέναντι σε δύο πολύ καλές ομάδες. Παίξαμε με χαρακτήρα και αυτό μετρά περισσότερο από όλα. Ευχαριστούμε όλοι και τις οικογένειές μας, γιατί οι ζωές τους δεν είναι εύκολες. Είναι ξεχωριστή βραδιά για όλους μας και ελπίζω από σήμερα να αρχίσει μια νέα εποχή με την ΑΕΚ και οι παίκτες μου να έχουν τη δυνατότητα να τελειώσουν με τον καλύτερο τρόπο τη σεζόν στο πρωτάθλημα και το BCL που μπαίνει σε μια κρίσιμη καμπή», τόνισε ο Ιταλός τεχνικός.

Για την ένταση στο φινάλε: «Η ΑΕΚ μετά τον τίτλο του 1968 ο Ντράγκαν Σάκοτα ήταν ο μόνος που έφερε τίτλους. Το καλοκαίρι αποφάσισε να σταματήσει, ήθελε στο φινάλε να καθίσει στον πάγκο παρά το πρωτόκολλο και το άξιζε. Είναι ξεχωριστός άνθρωπος. Δεν ήθελα να προσβάλω κάποιον, αλλά θέλαμε να έρθει να καθίσει με τα άλλα παιδιά, κι ας έμεναν μόνο τρία δευτερόλεπτα».

  • ΑΕΚ γήπεδο

    ΑΕΚ: Για προβοκάτσια κάνει λόγο η ΚΑΕ

    Ανακοίνωση για την τιμωρία στο BCL με τον Προμηθέα έβγαλε η ΚΑΕ ΑΕΚ. Με ανακοίνωση η ΚΑΕ Α…
  • Μιντάουγκας Κουζμίνσκας ΑΕΚ

    AEK – ΠΑΟΚ 99-91

    Κιτρινόμαυρη επικράτηση με υπογραφή… Κουζμίνσκας Με πολυφωνία στην επίθεση και έναν …
  • aggelopoulos

    Αλλαγή στο ΔΣ της ΑΕΚ

    Σε αλλαγές Διοικητικού Συμβουλίου προχωράει η ΑΕΚ. Σε αλλαγή Διοικητικού Συμβουλίου προχωρ…
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Για προβοκάτσια κάνει λόγο η ΚΑΕ

Ανακοίνωση για την τιμωρία στο BCL με τον Προμηθέα έβγαλε η ΚΑΕ ΑΕΚ. Με ανακοίνωση η ΚΑΕ Α…