Κεντρική NBA Η χειρότερη ήττα στην καριέρα του ΛεΜπρόν Τζέιμς! (vid)

Η χειρότερη ήττα στην καριέρα του ΛεΜπρόν Τζέιμς! (vid)

lebron james

Εν μέσω τραυματισμών, τσακωμών ανάμεσα σε παίκτες και προπονητή αλλά και με τις φήμες περί ανταλλαγής του… μισού ρόστερ για τον Άντονι Ντέιβις να βρίσκονται μόνιμα στην επιφάνεια, οι Λος Άντζελες Λέικερς προσπαθούν να παίξουν μπάσκετ. Το πρόβλημα είναι πως η προσπάθειά τους φαντάζει παντελώς αποτυχημένη, με τους Ιντιάνα Πέισερς να εκμεταλλεύονται τις περιστάσεις και να τους διαλύουν με 136-94, ωθώντας τους στην 6η ήττα τους εντός των τελευταίων 8 παιχνιδιών!

Οι Πέισερς “διαμέλισαν” τους λαμπερούς αντιπάλους τους, ισοφαρίζοντας το ρεκόρ ομάδας με 19 εύστοχα τρίποντα (19/34), μοίρασαν 37 ασίστ κι είχαν 7 παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων, με τον Μπόγιαν Μπογκντάνοβιτς να βρίσκεται στο “τιμόνι”. Ο Κροάτης ολοκλήρωσε το ματς με 24 πόντους, 5 ασίστ και 4/10 τρίποντα, ο Μάιλς Τέρνερ είχε 22 πόντους και 4 τάπες σε 22 λεπτά συμμετοχής ενώ ο πάγκος συνεισέφερε 66 ολόκληρους πόντους!

Η είδηση της βραδιάς, όμως, αφορά στον ΛεΜπρόν Τζέιμς. Συγκεκριμένα, ο “Βασιλιάς” υπέστη τη βαρύτερη ήττα της καριέρας του, καθώς είναι η πρώτη φορά που κάποια από τις ομάδες του δέχεται 42 ολόκληρους πόντους στο κεφάλι, όσον αφορά τα ματς που ο ίδιος έδωσε το παρών στο παρκέ. Το προηγούμενο αρνητικό ρεκόρ ανερχόταν στους 36 πόντους, διαφορά με την οποία είχαν ηττηθεί οι Κλίβελαντ Καβαλίερς από τους Γουίζαρντς τον Απρίλιο του 2008 αλλά κι οι Μαϊάμι Χιτ στους Τελικούς με το Σαν Αντόνιο το 2013.

Η τελική απόσταση των δύο ομάδων, μάλιστα, θα μπορούσε να είναι και λίγο χειρότερη, καθώς οι Πέισερς προηγήθηκαν έως και με 46 πόντους!

Ο ΛεΜπρόν δεν βρέθηκε και στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, έχοντας μείνει εκτός στα 17 από τα 18 τελευταία ματς της ομάδας του. Ο θρύλος του NBA τελείωσε το ματς με 18 πόντους, 7 ριμπάουντ και 9 ασίστ σε 30 λεπτά συμμετοχής, με τον κόουτς, Λουκ Γουόλτον να τον αποσύρει από το παρκέ στα τέλη της 3ης περιόδου.

Το ρεκόρ των Λέικερς κυμαίνεται πλέον στο 27-27, 2.5 νίκες μακριά από την προνομιούχα 8η θέση, η οποία οδηγεί στα πλέι-οφ! Η ομάδα του Χόλιγουντ, μάλιστα, βρίσκεται στη 10η θέση, καθώς οι Σακραμέντο Κινγκς έχουν εκμεταλλευτεί τις περιστάσεις και τους έχουν ρίξει στη βαθμολογία ακόμα περισσότερο!

Τα highlights του αγώνα

https://www.youtube.com/watch?v=5O8RNQ_JEM0

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Βιλερμπάν – Μονακό 77-87 (vid)

Τα… χρειάστηκε, αλλά κέρδισε η Μονακό Η Μονακό ζορίστηκε απέναντι στη Βιλερμπάν, αλλ…