Κεντρική Ψαγμένα Η χαοτική διαφορά που μίκρυνε

Η χαοτική διαφορά που μίκρυνε

paok telikos kupello

Το ξεκίνημα ήταν η απόδειξη της χαοτικής διαφοράς των δυο από τους υπόλοιπους. Σε ένα πρωτάθλημα που ίσως είναι το χειρότερο όλων στην Ευρώπη. Η ΑΕΚ…τρυπώνει στη δυάδα σιγά-σιγά. Ο ΠΑΟΚ ήταν εξαιρετικός. Μηδένισε με την απόδοση του τη χαοτική διαφορά σε όλα τα επίπεδα από τον Παναθηναϊκό.

Κάθομαι και σκέφτομαι ό,τι και οι περισσότεροι φίλοι του ΠΑΟΚ. Αυτή η ομάδα θα μπορούσε εδώ και χρόνια να ήταν στο ίδιο επίπεδο με τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό. Διότι είναι από τα πιο… γωνιακά μαγαζιά της Ευρώπης. Και είμαι σε θέση να γνωρίζω ότι δεν ήταν λίγοι εκείνοι που ήθελαν να μπουν στον ΠΑΟΚ, μέχρι να έρθει ο Ιβάν Σαββίδης. Και στο ποδόσφαιρο και στο μπάσκετ. Το γιατί είναι γνωστό στους περισσότερους.

Είναι πολύ άσχημο μετά από μια ήττα και απώλεια ενός τίτλου να κάνεις τέτοια κουβέντα. Και μάλιστα όταν ο αντίπαλος και κυρίως ο μέγιστος Πιτίνο μιλάει τόσο κολακευτικά. Λίγα λεπτά μετά βέβαια κάποιοι αχάριστοι το εκμεταλλεύθηκαν με τον χειρότερο τρόπο. Διότι λησμόνησαν εκείνους που τόσα χρόνια τους έσωζαν από τις αποδοκιμασίες και την οργή του κόσμου. Ας είναι, όμως.

Πλέον κάποιοι κάνουν καμπάνια για να βρουν λύση σε αυτή την τεράστια ομάδα, για την οποία πολλοί και κυρίως ο Νίκος Βεζυρτζής έχασαν περιουσίες, ενώ κάποιοι σήμερα δεν δίνουν ούτε σεντ. Το έχω σημειώσει ξανά. Το crowdfanding με τίτλο keeppaokalive δεν έχει παρά μόνο ένα στόχο: Να βάλει το χέρι στην τσέπη ο κόσμος του ΠΑΟΚ.

Αλλά δεν ενημερώνουν το κόσμο τι σημαίνει το crownfanding. Και είναι τόσο θλιβερό. Να μπορεί ο ΠΑΟΚ να έχει λύση και κάποιοι να επινοούν την επιδότηση του κόσμου. Το έκαναν και κάποιοι άλλοι και καλά που προέκυψε ο Ιβάν Σαββίδης και σώθηκε ο ΠΑΟΚ.

Η εμφάνιση στον τελικό, που οφείλεται στους παίκτες του ΠΑΟΚ και τον προπονητή του, ανάγκασε τους νικητές και τον Πιτίνο να μιλήσουν με αυτόν τον τρόπο. Και ο Γκιστ, και ο Καλάθης, και ο Παπαπέτρου, αλλά και όλη η Ελλάδα που είδε το ματς. Και ήταν μία απόδειξη το πόσο τεράστιο μέγεθος είναι ο ΠΑΟΚ. Και πόσο μερικοί επιμένουν να προσπαθούν να τον μικραίνουν.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Περικλής Στέλλας
Περισσότερα σε Ψαγμένα

Δειτε επισης

Προολυμπιακό Τουρνουά : Συνεχίζεται η διάθεση εισιτηρίων!

Συνεχίζεται η προπώληση των εισιτηρίων για το Προολυμπιακό Τουρνουά. Οι μέρες για το Προολ…