Κεντρική Elite League H κρίσιμη αγωνιστική, οι κοινοτικοί και τα νέα γήπεδα!

H κρίσιμη αγωνιστική, οι κοινοτικοί και τα νέα γήπεδα!

ermisira 1

Δεκαέξι  αγωνιστικές έχουμε μετρήσει στην Α2 και οι δυο πρώτοι της βαθμολογίας έχουν επικίνδυνες εξόδους για το επόμενο σαββατοκύριακο.

Ο πρωτοπόρος Ιωνικός Νικαίας δοκιμάζεται στην έδρα της Καστοριάς και ο Ηρακλής στην αντίστοιχη της Καρδίτσας.  Και ο τρίτος Ερμής Αγιάς παίζει στον Αμύντα και φυσικά από την 4η θέση μέχρι και την 15η γίνεται χαμός.

Δώδεκα ομάδες παλεύουν για τα πλέι οφ και τα πλέι άουτ, αφού η απόσταση ουσιαστικά είναι δυο νίκες. Ο Διαγόρας ανεβαίνει, οι υπόλοιπες σταθερές ομάδες είναι εκεί και οι εναπομείνασες 13 αγωνιστικές αναμένονται με πολύ ενδιαφέρον.

Εδώ θα πρέπει να αναφερθούμε και στο ανακάτεμα της τράπουλας με τους κοινοτικούς. Η Καβάλα περιμένει, Καστοριά και Ερμής κινήθηκαν έξυπνα και ενισχύθηκαν, το Πευκοχώρι ήθελε Ντούβνιακ, αλλά δεν έγινε ο γάμος , οπότε είναι ένα κομμάτι που θα καθορίσει κρίσιμα ματς. Περιθώριο υπάρχει ουσιαστικά μέχρι τις 15 του μήνα.

Αλλαγές βέβαια είχαμε και στους πάγκους τον τελευταίο μήνα. Γενικά όσο υπάρχουν περιθώρια για αλλαγές οι ομάδες δε διστάζουν. Και φυσικά με μεγάλη χαρά χαιρετίζουμε από αυτήν την στήλη, που ενίοτε παίρνει και τη μορφή blog τα νέα γυμναστήρια σε Καρδίτσα και Καλλιθέα.

Κύριοι της τοπικής αυτοδιοίκησης στηρίξτε το μπάσκετ και τον αθλητισμό.Δε θα χάσετε…

 

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Στέλιος Παρθενάκης
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Παπαπέτρου: «Η σειρά ξεκινάει τώρα»

Νίκη στο Βελιγράδι, ήταν το σύνθημα από τον Ιωάννη Παπαπέτρου. Ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη…