Κεντρική Β' Εθνική H απάντηση του Φίλιππου Βέροιας για τον Κοθρά

H απάντηση του Φίλιππου Βέροιας για τον Κοθρά

Ο Ερμής Λαγκαδά σε ανακοίνωση του είχε κατηγορήσει τον Ευθύμη Κοθρά για εξύβριση και ανάρμοστη συμπεριφορά προς τους ανθρώπους της ομάδας κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με τον Φίλιππο. Η ομάδα της Βέροιας απάντησε και τόνισε ότι μπορούν να εγγυηθούν για τον αρχηγό τους, ενώ πέταξε και το καρφί της, καθώς σημείωσε ότι στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί.

Αναλυτικά:

“Με μεγάλη έκπληξη και απορία διαβάσαμε την ανακοίνωση του σωματείου ΜΑΣ ΕΡΜΗΣ ΛΑΓΚΑΔΑ κατά του καλαθοσφαιριστή και αρχηγού της ομάδας μας Ευθύμη Κοθρά μετά το Σαββατιάτικο μεταξύ μας αγώνα.

Έχουμε την τύχη, μα πάνω απ’ όλα την τιμή, ο εν λόγω άνθρωπος και αθλητής να έχει περάσει 5 συνολικά χρόνια της μεγάλης μπασκετικής του καριέρας στην πόλη και στην ομάδα μας. Αυτό για το οποίο μπορούμε κατ’ ελάχιστον με πλήρη επίγνωση να εγγυηθούμε, εκτός της αναμφισβήτητης μπασκετικής του αξίας, είναι το ήθος και η ποιότητα του χαρακτήρα του, τα οποία εξάλλου είναι γνωστά διαχρονικά στο ευρύτερο μπασκετικό στερέωμα.

Αναρωτιόμαστε άραγε, οι επιτελείς του Ερμή, η πόλη του Λαγκαδά και ο κόσμος του μπάσκετ γενικότερα, μπορούν να εγγυηθούν το ίδιο για κάποιους ανθρώπους (αθλητές, προπονητές, διοικούντες), που βρίσκονται τώρα ή έχουν περάσει κατά καιρούς από τις τάξεις της εν λόγω ομάδας;

Και μια συμβουλή προς τους ευρηματικούς και θρασύτατους συντάκτες της ανακοίνωσης : Κύριοι, στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Αχαγιά: Ανανέωσε ο Σέρμπος

Με τη φανέλα της Αχαγιάς θα συνεχίσει να αγωνίζεται ο Γιάννης Σέρμπος. Ο 21χρονος καλαθοσφ…