Κεντρική Basket League Άρης Γουλιέλμος: ”Δείχνουμε την αλληλεγγύη μας στον Δημήτρη”

Γουλιέλμος: ”Δείχνουμε την αλληλεγγύη μας στον Δημήτρη”

goulielmos papageorgiou 2

Ο Άρης οργανώνει φιλικό με τον Ερμή Λαγκαδά με σκοπό να βοηθήσει τον φίλο της ομάδας Δημήτρη που αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας και ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Δημήτρης Γουλιέλμος, μίλησε στην ”ΕΡΑ Σπορ” τονίζοντας την σημασία τέτοιων κινήσεων.

Αναλυτικά:

”Ο Δημήτρης είναι ένα δικό μας παιδί, φίλαθλος του Άρη από πάντα, παιδί της οικογένειας του Άρη. Συνεπώς είναι ευκαιρία αυτό που έχουμε, για να δείξουμε την αλληλεγγύη μας. Δείχνουμε την ανθρωπιά μας, δείχνουμε το αυτονόητο. Με το που μάθαμε ότι υπάρχει πρόβλημα, είπαμε αμέσως ότι κάτι πρέπει να γίνει και φυσικά η βοήθεια της οικογένειας του Άρη δεν θα σταματήσει εκεί.

Οργανώνουμε αυτό το παιχνίδι με το «σπίτι» του Δημήτρη, τον Ερμή Λαγκαδά, τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν αποκλειστικά και μόνο στον Δημήτρη. Υπάρχει ένα πρόβλημα στην οικογένεια, διότι το δημόσιο ασφαλιστικό ταμείο δεν καλύπτει τα έξοδα νοσηλείας του σε ένα κέντρο αποκατάστασης, ενώ θα έπρεπε, οπότε βοηθάμε και προς εκείνη την κατεύθυνση. Ψάχνουμε να βρούμε μια οριστική λύση, γιατί δεν μπορεί αυτή η οικογένεια να βασανίζεται άδικα και μάλιστα για ένα νεαρό παιδί. Υπάρχει και ένα ακόμα θέμα, τι μπορούμε να κάνουμε για το νομικό κομμάτι, θα προσφέρω και τις νομικές μου υπηρεσίες εφόσον το χρειαστεί η οικογένεια”.

Για την παρουσία του Νίκου Γκάλη στο αυριανό φιλικό:

”Για τον Νίκο Γκάλη εγώ είμαι πολύ μικρός να πω κάτι ή να μεταφράσω τη διάθεσή του για προσφορά στον Άρη που είναι το σπίτι του. Ο Νίκος Γκάλης είναι μια παγκόσμια καλαθοσφαιρική προσωπικότητα. Οτιδήποτε κάνει έχει πολλαπλά αποτελέσματα. Έχει μια αποτελεσματικότητα που μας ξεπερνάει όλους. Πέραν αυτού όμως και η ίδια η εκδήλωση δεν πρέπει να της δώσουμε κάποιο ειδικό χρώμα. Είναι μια εκδήλωση που θα έπρεπε να συμβαίνει συνέχεια για τέτοιου είδους προβλήματα και όχι μόνο από τον Άρη, αλλά από όλες τις ομάδες και σε όλα τα αθλήματα”.

Για την αλληλεπίδραση του κόσμου του Άρη και τη στήριξη του σε δύσκολες στιγμές:

”Συνέχεια συμβαίνει αυτό… Δεν θέλω να περιαυτολογήσω, αλλά ο Άρης είναι η κατεξοχήν μπασκετική ομάδα στη χώρα. Δεν θα μιλήσω για Αυτοκράτορα, αυτά τα έχει… Όσο πιο πολύ απομακρύνεσαι από τη Θεσσαλονίκη, τόσο πιο πολύ αντιλαμβάνεσαι την αξία της ομάδας σου. Στη Θεσσαλονίκη τη θεωρούμε δεδομένη και αρχίζεις και βλέπεις πράγματα που σου κάνουν ιδιαίτερη εντύπωση”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Κώνστας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Στόχος μας να παίξουμε ως Άρης»

Το σύνθημα για τη συνέχεια του Άρη έδωσε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Άρης έκλεισε με νίκη την κ…