Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Γκος: “Δεν έχουμε πίεση για το αυριανό παιχνίδι”

Γκος: “Δεν έχουμε πίεση για το αυριανό παιχνίδι”

nigel williams goss olympiakos gran canaria

Δηλώσεις ενόψει της αναμέτρησης με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας έκανε ο Νάιτζελ Ουίλιαμς Γκος. Ο γκαρντ του Ολυμπιακού τόνισε πως η ομάδα δεν έχει πίεση για το παιχνίδι, ενώ αναφέρθηκε στα σημεία-κλειδιά του ματς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

“Όχι δεν έχουμε πίεση για το αυριανό παιχνίδι. Είμαστε σε κατάσταση που πρέπει να κερδίσουμε, όμως ξέρουμε πως να ανταπεξέλθουμε σε αυτές τις καταστάσεις”.

Για την δύναμη στην περιφερειακή γραμμή της ΤΣΣΚΑ: “Δεν είναι μόνο οι περιφερειακοί τους που μας απασχολούν. Πρέπει να παίξουμε ομαδική άμυνα για 40 λεπτά προκειμένου να σταματήσουμε μια ομάδα με το ταλέντο της αντιπάλου μας”.

Για τους τραυματισμούς και την νέα μεταγραφή: “Υπάρχει θέμα χημείας όταν αλλάζουν πρόσωπα, όμως αυτό λύνεται μέσα από τα παιχνίδια. Αν παρουσιαστούμε όπως πρέπει αύριο πιστεύω ότι μπορούμε να κερδίσουμε”.

Για την επιθετική αποτελεσματικότητα: “Υπάρχουν αρκετοί λόγοι για τους οποίους δεν σκοράρουμε πολύ τον τελευταίο καιρό. Εννοείται πως θα πρέπει και στην άμυνα και στην επίθεση να είμαστε πολύ καλοί σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Αύριο πρέπει να μπούμε από την αρχή για να παίξουμε το μπάσκετ που μπορούμε, γνωρίζοντας τα λάθη που κάναμε στα προηγούμενα παιχνίδια και προσπαθώντας να τα αποφύγουμε”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σιαφάκας
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Euroleague: Ο Γιάννης Φούφης στη λίστα για τα play off

Με έναν Έλληνα διαιτητή η λίστα για τα play off της Euroleague. Ο Γιάννης Φούφης είναι ο μ…