Κεντρική Β' Εθνική Γκίμας : “Πιο αποφασιστική ομάδα η Χαλκηδόνα”

Γκίμας : “Πιο αποφασιστική ομάδα η Χαλκηδόνα”

dimitris gkimas

Σε δηλώσεις που έκανε ο προπονητής του Φιλίππου Βέροιας, Δημήτρης Γκίμας, μετά την ήττα από την Χαλκηδόνα, αρχικά θέλησε να δώσει συγχαρητήρια στην αντίπαλη ομάδα, ενώ στην συνέχεια τόνισε πως μια μια ήττα η μια νίκη δεν χαρακτηρίζει τη χρονιά.

Αναλυτικά όσα είπε ο Δημήτρης Γκίμας:

“Συγχαρητήρια στην ομάδα της Χαλκηδόνας για τη δίκαιη νίκη της. Ήταν πιο αποφασιστική και συγκεντρωμένη και μας κέρδισε. Εμείς από την πλευρά μας φανήκαμε υποτονικοί. Σίγουρα δεν μας αρέσει ο τρόπος που παίξαμε αλλά μια ήττα η μια νίκη δεν χαρακτηρίζει τη χρονιά. Μέχρι τώρα έχουμε καταφέρει κάποια πράγματα και δεν σκοπεύουμε να σταματήσουμε να προσπαθούμε.

Όπως λέμε στους παίκτες μας ποτέ δεν είμαστε τόσο καλοί όσο μας παρουσιάζουν όταν κερδίζουμε και ποτε τόσο κακοί όσο μας παρουσιάζουν όταν χάνουμε. Ούτε χαρτομάντιλα υπάρχουν ούτε δάκρυα. Δεν έχουμε να κάνουμε τίποτε περισσότερο η λιγότερο από ότι κάθε εβδομάδα. Επιστροφή στο αγαπημένο ρήμα ΠΡΕΠΕΙ. Από την Τρίτη προσήλωση στο επόμενο παιχνίδι με τη Λαμία που είναι Σάββατο. Ο δρόμος είναι ακόμη πολύ μακρύς”.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Μαστρογιάννης
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Δάφνη: Παράπονα για τη διαιτησία με το Αιγάλεω (pic)

Η Δάφνη εξέφρασε τα παράπονα της για τη διαιτησία στον αγώνα με το Αιγάλεω Η Δάφνη δεν τα …