Κεντρική Διεθνή Γιουλ: “Δεν μπορώ να φανταστώ την ACB χωρίς τη Ρεάλ αλλά…”

Γιουλ: “Δεν μπορώ να φανταστώ την ACB χωρίς τη Ρεάλ αλλά…”

sergio llull

Σε δηλώσεις του ο Σέρχιο Γιουλ σχολίασε το ενδεχόμενο αποχώρησης της Ρεάλ Μαδρίτης από το ισπανικό πρωτάθλημα. Ο αρχηγός της “Βασίλισσας” έδειξε να σέβεται την απόφαση της ομάδας για ενδεχόμενη αποχώρηση από το πρωτάθλημα, αν και τόνισε πως δεν μπορεί να φανταστεί την ACB χωρίς τη Ρεάλ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

“Δυστυχώς χάσαμε τον τελικό και κανείς δεν θα μας τον δώσει πίσω. Τον τρόπο με τον οποίο χάσαμε, τον εξήγησε πολύ καλά ο κόουτς στη συνέντευξη Τύπου. Έγινε αυτό που έγινε και εμείς είμαστε επαγγελματίες. Γι’ αυτό, θα πρέπει να κοιτάξουμε τη δουλειά μας και να παίρνουμε νίκες.

Προσωπικά δεν μπορώ να φανταστώ το πρωτάθλημα χωρίς τη Ρεάλ, αλλά είμαστε στη Ρεάλ Μαδρίτης και όποια απόφαση πάρει θα πρέπει να γίνει σεβαστή. Είναι κρίμα γιατί μιλάμε για διάφορα άλλα και όχι ένα για ένα μεγάλο ματς που έγινε. Συμφωνώ σε ό,τι έχει δηλώσει ο κόουτς. Αλλά, τώρα θα πρέπει να δείξουμε ότι είμαστε επαγγελματίες. Ήταν μία δύσκολη και περίπλοκη εβδομάδα. Υπάρχουν οι εικόνες και ο καθένας μπορεί να πει τη γνώμη του. Ό,τι λέει η ομάδα, είναι θέμα της ομάδας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σιαφάκας
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…