Κεντρική NBA Γιάννης: “Δεν υπάρχει ένας παίκτης που να μπορεί να με σταματήσει” (vid)
NBA

Γιάννης: “Δεν υπάρχει ένας παίκτης που να μπορεί να με σταματήσει” (vid)

giannis antetokounmpo

Τα επίπεδα αυτοπεποίθησης του Γιάννη Αντετοκούνμπο έχουν φθάσει στα ύψη, με τον ηγέτη των Μιλγουόκι Μπακς να έχει ήδη αναδειχθεί ως η πιο ασταμάτητη δύναμη του NBA κάτω από το καλάθι. Ο Έλληνας σούπερ-σταρ τα πήγε καταπληκτικά απέναντι στη 2η κορυφαία άμυνα του φετινού NBA, τους Ιντιάνα Πέισερς, πετυχαίνοντας τριπλ-νταμπλ με 33 πόντους, 19 ριμπάουντ και 11 ασίστ και είχε το θάρρος, μετά το τέλος του αγώνα, να προβεί στην παρακάτω δήλωση.

“Δεν θέλω να ακουστώ αλαζόνας, διότι δεν είμαι έτσι, αλλά δεν νομίζω ότι υπάρχει ένας παίκτης που να μπορεί να με σταματήσει. Πρέπει να γίνει ομαδική προσπάθεια για αυτό. Πρέπει να μου κάνουν νταμπλ-τιμ. Όταν βρίσκομαι στη ρακέτα, τρεις παίκτες συρρέουν επάνω μου. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος. Πρέπει να δουλέψουν όλοι μαζί για να με σταματήσουν από το να φτιάξω φάσεις”, ήταν η δήλωση του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Ο “Greek freak” προχώρησε σε αυτές τις δηλώσεις, με αφορμή μια ερώτηση που του έγινε για τον φόργουορντ των Πέισερς, Θάντεους Γιανγκ και για το γεγονός ότι πολλοί πιστεύουν πως μπορεί να τον περιορίσει. Ο Γιάννης φρόντισε, βέβαια, να αποδώσει τον δέοντα σεβασμό στον Γιανγκ, έναν εκ των κορυφαίων και πιο versatile αμυντικών του NBA, λέγοντας ότι είναι “ένας εξαιρετικός παίκτης”.

Ο Αντετοκούνμπο έχει εξελιχθεί σε έναν εκ των βασικότερων υποψηφίων για το βραβείο του MVP, μετρώντας 27.2 πόντους, 12.7 ριμπάουντ κι 6 ασίστ ανά αγώνα ενώ ηγείται των Μιλγουόκι Μπακς, οι οποίοι κάθονται στην κορυφή του NBA με ρεκόρ 43-14.

Το βίντεο με τη δήλωση του Αντετοκούνμπο

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Ναζ Ριντ καλύτερος 6ος παίκτης της χρονιάς.

Με 352 βαθμούς ο Ναζ Ριντ κατέκτησε το βραβείο του 6ου παίκτη της χρονιάς. Μια σημαντική δ…