Κεντρική Basket League Φώτσης: “Με είχαν προσεγγίσει οι Αγγελόπουλοι”

Φώτσης: “Με είχαν προσεγγίσει οι Αγγελόπουλοι”

Fotsis Printezis Olympiacos Panathinaikos

Συνέντευξη στο athletestories.gr παραχώρησε ο Αντώνης Φώτσης και ήταν αρκετά αποκαλυπτικός. Η αποκάλυψη που τράβηξε την προσοχή ήταν η εξομολόγηση του πως η Αγγελόπουλοι τον είχαν προσεγγίσει αρκετές φορές, τονίζοντας όμως πως ήταν πάντα κύριοι.

Για την προσέγγιση των Αγγελόπουλων είπε: “Με είχαν προσεγγίσει πολλές φορές. Όπως ξέρεις, δεν είμαι άνθρωπος που μιλάει πολύ, οπότε δεν ήξεραν τι τύπος είμαι. Η προσέγγιση έγινε μέσω του μάνατζέρ μου. Αυτό το είδα ως πολύ αξιοπρεπές και κολακευτικό. Καλώς ή κακώς, υπάρχει διαμάχη μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού και εννοώ αυτή που αφορά τους αγωνιστικούς χώρους.

Μέσα μου, είχα νιώσει πολύ ωραία και προσπάθησα να αρνηθώ, όσο πιο ευγενικά και ωραία μπορούσα. Ήταν κύριοι με “κάππα κεφαλαίο” και τους έχω πολύ ψηλά. Ο λόγος που δεν πήγα δεν είναι γιατί ήταν ο Ολυμπιακός που για κάποιο λόγο έπρεπε να “σιχαίνομαι”. Καμία σχέση. Όλα αυτά τα λέω, γιατί μου συμπεριφέρθηκαν πάρα πολύ καλά και θα ήταν άδικο να μη τα πω.

Επειδή μου φέρθηκαν πολύ ωραία, προσπάθησα να το χειριστώ και εγώ ωραία. Δεν το χρησιμοποίησα για να “βγάλω” κάτι. Μίλησα ο ίδιος μαζί τους, τους ξεκαθάρισα πως ήταν κολακευτική η πρόταση από ομάδα που ανήκει στις καλύτερες της Ευρώπης -όπως δείχνουν και τα αποτελέσματα”.

Για τις αποφάσεις του που παίρνει ανέφερε: “Σε όλες τις αποφάσεις μου, ερχόμουν σε αντιπαράθεση με την οικογένειά μου, τους γονείς μου και τη γυναίκα μου. Γινόταν πανηγύρι. Στο τέλος έκανα πάντα ό,τι ήθελα. Τους έλεγα ότι “αν ήταν η δική σας η απόφαση, ας κάνατε ό,τι γουστάρετε. Είναι όμως, δική μου, οπότε θα κάνω ό,τι γουστάρω εγώ”. Ακούω πάντα τη γνώμη τους, αλλά δεν αλλάζω τη δική μου”.

Ο Φώτσης μιλά για τα παιδικά χρόνια, τους προπονητές του, την αντικοινωνικότητά του, τις φάρσες του στους συμπαίκτες και την ιδιαίτερη σχέση με τον Λάζαρο Παπαδόπουλο, την εμπειρία του στο ΝΒΑ, το παρασκήνιο του «διαζυγίου» με την Αρμάνι, την οικογένεια Γιαννακόπουλου, τις επιστροφές στον Παναθηναϊκό και την περίφημη επιστροφή του από την Κωνσταντινούπολη το 2017, ενώ μιλά ακόμη για τον Αλέξη Τσίπρα, το Μακεδονικό και τους σύγχρονου Έλληνες.

Δείτε όλη τη συνέντευξη εδώ

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σιαφάκας
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

Κλειδώνει η όγδοη θέση στα play off της Ευρωλίγκα

Μπασκόνια και Βίρτους για το τελευταίο εισιτήριο στους “8” της Ευρωλίγκα. Η Μπ…