Κεντρική Β' Εθνική Φόρος : “Τελικός το ματς με τον Φαίακα”

Φόρος : “Τελικός το ματς με τον Φαίακα”

foros

Δηλώσεις ενόψει της αναμέτρησης με τον Φαίακα έκανε ο Χάρης Φόρος. Ο προπονητής των Φαρσάλων αναφέρθηκε στην ήττα την προηγούμενη αγωνιστική από το Στρατώνι και την δύσκολη βαθμολογική που βρέθηκε η ομάδα, ενώ χαρακτήρισε το ματς με την ομάδα της Κέρκυρας τελικό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

“Παίζαμε ένα παιχνίδι και οι δυο ομάδες με την πλάτη στον τοίχο, παρά την κρισιμότητα ήταν ένα ποιοτικό παιχνίδι με όμορφο μπάσκετ και υψηλό σκορ. Πάλι στο τέλος δεν καταφέραμε εμείς να χαμογελάσουμε. Όπως έχω πει όταν φτάνεις να έχεις την τελευταία επίθεση είναι θέμα τύχης, ικανότητας και πολλών άλλων παραγόντων.

Κρατάμε την προσπάθεια των παιδιών και προχωράμε.Έχουμε έναν “τελικό” με τον Φαίακα την Κυριακή, θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας.Η συμβολή του στο παιχνίδι με την Λαμία ήταν καθοριστική και θέλουμε την δύναμη του και την Κυριακή.Πρέπει να αφήσουμε πίσω το παιχνίδι με το Στρατώνι και να ρίξουμε όλο το βάρος στο ματς με τον Φαίακα. Δεν έχουμε άλλη επιλογή, το πρωτάθλημα είναι όλο ένα ντέρμπι, όλες οι ομάδες είναι κοντά η μία στην άλλη”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σιαφάκας
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

National League 1: Αλλαγή ημέρας για το Πρωτέας Βούλας – Τα Φανάρια

Αλλαγή στο Πρωτέας Βούλας – Τα Φανάρια λόγω καιρικών συνθηκών. Η απαγόρευση απόπλου …