Κεντρική Elite League Ευριπίδης Μελετιάδης στο ebasket: “Η παραμονή θα είναι μεγάλη επιτυχία”

Ευριπίδης Μελετιάδης στο ebasket: “Η παραμονή θα είναι μεγάλη επιτυχία”

Το Πευκοχώρι ήταν η ομάδα που κάλυψε το τελευταίο κενό της Α2 φέτος και εκπροσωπεί επάξια την ευρύτερη περιοχή της Χαλκιδικής. Δουλεμένη και οργανωμένη ομάδα με έμπειρους και ταλαντούχους Ελληνες παίκτες, δε διστάζει να διεκδικήσει το καλύτερο που μπορεί στην πρώτη της χρονιά στην Α2.

Η φετινή μάλιστα είναι από τις πλέον ανταγωνιστικές και με τον Ευριπίδη Μελετιάδη στον πάγκο της παίρνει με αξιώσεις τη θέση του της στον μπασκετικό χάρτη.

Γιος του Ανέστη Μελετιάδη, ενός πολύπειρου προπονητή, γκαρντ που έχει φάει στα νιάτα με το κουτάλι τα γήπεδα, πάντα αποτελούσε τον ιθύνων νου μέσα στο παρκέ. Ετσι, ο κόουτς Μελετιάδης δεν θα μπορούσε να μην επιχειρήσει στην προπονητική και να μην στοχεύει ψηλά.

Τι λέει όπως για την ομάδα του και τα όσα προσπαθεί. “Για μας ήταν κάτι πολύ νέο η συμμετοχή στην Α2. Δεν είχαμε πολύ χρόνο μπροστά μας και κάναμε ένα ρόστερ με έμπειρους παίκτες και νέα παιδιά. Είναι ξεκάθαρο πως ο στόχος μας είναι η παραμονή στην κατηγορία και φυσικά θα είναι μεγάλη επιτυχία η παραμονή μας. Πάμε αγώνα με αγώνα και προσπαθούμε για το καλύτερο”, λέει αρχικά στο ebasket.

Πόσο όμως θα βοηθήσει η νίκη επί της Καβάλας σε όλα τα επίπεδα. “Ηταν για μας ένας από τους τελικούς που έπρεπε να πάρουμε. Κάναμε και μια εμφάνιση που θα μας βοηθήσει για τη συνέχεια. Η αλήθεια πως χρειαστήκαμε καιρό, για να βρούμε χημεία και μας κόστισε η απουσία του Μανούσου για 8 αγωνιστικές. Ολοι οι παίκτες για εμάς είναι πολύτιμοι και πρώτα θα πρέπει να εξασφαλίσουμε την παραμονή και μετά το καλύτερο δυνατό. Η ομάδα έχει πολύ καλές συνθήκες σε όλα τα επίπεδα και δεν ξεχνάμε πως εκπροσωπούμε μια ολόκληρη περιοχή. Είμαστε πάνω από όλα οικογένεια και φυσικά φέτος το πρωτάθλημα της Α2 είναι πάρα πολύ ανταγωνιστικό. Δεν μπορείς να υποτιμήσεις κανέναν αντίπαλο”.

Τέλος, για το γεγονός πως σύντομα η ομάδα θα έχει νέο γήπεδο. “Αυτό είναι ένα τεράστιο βήμα για όλη την Χαλκιδική. Εύχομαι το Πευκοχώρι να αποτελέσει αντικείμενο συσπείρωσης και να είναι όλοι κοντά στο μπάσκετ. Γίνεται μεγάλη προσπάθεια να εκπροσωπήσουμε σωστά σε όλα τα επίπεδα με την παρουσία μας την Χαλκιδική και πρώτα η παραμονή και στη συνέχεια η δημιουργία του γηπέδου θα είναι δυο τεράστια βήματα για το μέλλον”.

Η προετοιμασία για την αναμέτρηση με τον Κόροιβο Αμαλιάδας συνεχίζεται σε αμείωτους ρυθμούς και ο νεοφώτιστος σύλλογος ύστερα από 19 αγωνιστικές βρίσκεται στην 10η θέση της βαθμολογίας.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Στέλιος Παρθενάκης
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Η «κόκκινη» παρακάμερα από τη Stark Arena (vid)

Η παρακάμερα του Ολυμπιακού κατέγραψε όσα έγιναν στο Βελιγράδι. Ο Ολυμπιακός πήγε στο Βελι…