Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Ευχαρίστησε τον Μπλατ ο Φιλ Γκος! (pic)

Ευχαρίστησε τον Μπλατ ο Φιλ Γκος! (pic)

goss 1

Ο Ντέιβιντ Μπλατ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Φιλ Γκος στην συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του All Star Game. Ο γκαρντ του ΠΑΟΚ θέλησε να ευχαριστήσει τον προπονητή του Ολυμπιακού για τα καλά του λόγια και το έκανε μέσω social media, ανεβάζοντας παράλληλα και το βίντεο με τη συνέντευξη του “ερυθρόλευκου” κόουτς.

“Για να κλείσει το Σαββατοκύριακο του All Star. Εδώ είναι μερικές ευγενικές κουβέντες από τον κόουτς Ντέιβιντ Μπλατ! Παίζω μπάσκετ σχεδόν σε όλη μου τη ζωή. Αυτό μου έχει επιτρέψει να βιώσω πράγματα που να τα ονειρευτώ μπορούσα. Προσπαθώ να παίξω σωστά αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι προσπαθώ να παίξω για να νικήσω! Ακούγοντας κάποιον να μιλάει με αυτόν τον τρόπο για εμένα, με κάνει νιώθω ότι όλος αυτός ο χρόνος που ξόδεψα, μακριά από την οικογένεια και τους φίλους μου, όπως και οι αμέτρητες ώρες στο γήπεδο, άξιζαν! Δεν έπαιξα ποτέ για καμία αναγνώριση. Αλλά αυτό ήταν κάτι φοβερό! Ευχαριστώ κόουτς Μπλατ!”, έγραψε ο Φιλ Γκος σαν περιγραφή στο βίντεο.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

To cap off ALL-STAR weekend.. Here are some kinds words from from Coach David Blatt! I’ve been playing basketball basically all my life. 🏀 has allowed me to experience things that I have only dreamed of. I try to play the game the right way and more importantly WIN! Hearing somebody speak about me in this manner makes me feel that all the time spent away from my family and friends, also all the countless hours spent in the gym was worth it! I never played the game for any recognition. But this was AWESOME! THANK YOU COACH BLATT! @cookaman_canflatoutdoit @paokbasketball #ilovethisgame

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Phil Goss (@philg32) στις

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σιαφάκας
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…