Κεντρική Β' Εθνική Ερμής Λαγκαδά: “Ο Κοθράς επέδειξε συμπεριφορά προσβλητική και εξυβριστική”

Ερμής Λαγκαδά: “Ο Κοθράς επέδειξε συμπεριφορά προσβλητική και εξυβριστική”

Ο Ερμής Λαγκαδά με ανακοίνωση του κατήγγειλε τον αθλητή του Φίλιππου Βέροιας, Ευθύμη Κοθρά, ότι στο μεταξύ τους παιχνίδι ο αθλητής επέδειξε συμπεριφορά προσβλητική και εξυβριστική προς τους συνοδούς και τους παίκτες του Ερμή. Η καταγγελία αυτή είναι ιδιαίτερη, καθώς ο παίκτης κατοικεί στον Δήμο, που εδρεύει ο Ερμής.

Αναλυτικά:

“Το διοικητικό συμβούλιο του ΜΑΣ ΕΡΜΗ Λαγκαδά, «καταγγέλει» ως απαράδεκτη τη συμπεριφορά του αθλητή του Φίλιππου Βεροίας , Θέμη Κοθρά, ο οποίος στο μεταξύ μας αγώνα, επέδειξε συμπεριφορά προσβλητική και εξυβριστική στους συνοδούς και αθλητές της ομάδας μας.

Το γεγονός αυτό αποκτά ιδιαίτερη σημασία, καθώς ο ανωτέρω επί πολλά έτη ζει στο Δήμο μας και συγχρωτίζεται στην πόλη μας και παρά ταύτα, όπως και στο παρελθόν έχει κάνει σε παλαιότερους αγώνες , δεν επέδειξε σεβασμό για την πόλη που τον «φιλοξενεί». 

Ο ΜΑΣ ΕΡΜΗ είναι η ομάδα του Λαγκαδά ,αυτόν εκπροσωπεί όταν αγωνίζεται και κάθε τέτοια συμπεριφορά στρέφεται ενάντια στο Λαγκαδά και την κοινωνία του. Πράγματι, θα θέλαμε να αποφύγουμε την εν λόγω ανακοίνωση, αλλά η συμπεριφορά αυτή τείνει να γίνει επαναλαμβανόμενη και οφείλουμε να προασπίσουμε αυτό που εκπροσωπούμε, όπως άλλωστε και κάθε άλλο σωματείο στην θέση μας οφείλει να κάνει. 

Για το λόγο αυτό οφείλουμε να τονίσουμε, ότι ακόμη και αν ορισμένοι θέλγονται, για προφανείς λόγους, από συμπεριφορές σαν την καταγγελλόμενη, η πλειοψηφία της κοινωνίας της πόλης μας, τις αποκρούει και τις απομονώνει”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Επένδυση στο μέλλον με εισήγηση Καραχάλιου και Βούλγαρη

Ο Πανελευσινιακός επενδύει στο μέλλον κι έτσι δίνει την ευκαιρία στους νεαρούς Θανάση Πούρ…