Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Επιστροφή Γκάρετ, αναμένονται Γκος και Χάτσερ

Επιστροφή Γκάρετ, αναμένονται Γκος και Χάτσερ

garrett paok

Φιλικό προπονητικού χαρακτήρα έδωσε ο ΠΑΟΚ με αντίπαλο τη ΧΑΝΘ, με το “δικέφαλο” να μπαίνει στην τελική ευθεία της επανέναρξης του πρωταθλήματος. Τα καλά νέα για την ομάδα είναι η επιστροφή του Ντάριους Γκάρετ, ενώ αναμένονται το βράδυ στη Θεσσαλονίκη οι Φιλ Γκος και Ουίλιαμ Χάτσερ.

Η ενημέρωση της ΚΑΕ: “Ένα φιλικό παιχνίδι, καθαρά προπονητικού χαρακτήρα με αντίπαλο την ομάδα της ΧΑΝΘ, περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα για τους παίκτες του ΠΑΟΚ, μπαίνοντας στην τελική ευθεία της προετοιμασίας για την επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων ενόψει πρωταθλήματος και Basketball Champions League.

Ο προπονητής της ομάδας χρησιμοποίησε οκτώ παίκτες (Jefferson, Χρυσικόπουλος, Σχίζας, Κόνιαρης, Tepic, Τσόχλας, Ζάρας και Μαργαρίτης) στη διάρκεια του φιλικού τεστ με την ομάδα της ΧΑΝΘ, περιμένοντας πλέον την πλήρη ενσωμάτωση και των υπολοίπων. Ο Jamal Jones παρακολούθησε το παιχνίδι και δεν αγωνίστηκε λόγω των ενοχλήσεων που έχει στο γόνατο.

Ο Darrius Garrett έφτασε στη Θεσσαλονίκη λίγη ώρα πριν από την έναρξη του φιλικού αγώνα, παρακολούθησε τις προσπάθειες των συμπαικτών του και αύριο μπαίνει στο πρόγραμμα προπονήσεων της ομάδας.

Την Παρασκευή θα ενσωματωθούν με την ομάδα και οι Phil Goss, William Hatcher, οι οποίοι αναμένονται απόψε το βράδυ στη Θεσσαλονίκη”.

  • Μιντάουγκας Κουζμίνσκας ΑΕΚ

    AEK – ΠΑΟΚ 99-91

    Κιτρινόμαυρη επικράτηση με υπογραφή… Κουζμίνσκας Με πολυφωνία στην επίθεση και έναν …
  • Γιάννης Καστρίτης

    Basket League: Αυλαία στην 4η αγωνιστική του Top 6

    Ολοκληρώνεται σήμερα η 4η αγωνιστική του Top 6. Με το παιχνίδι ανάμεσα στον Άρη και τον Κο…
  • levin porter jr paok

    ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

    Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σιαφάκας
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Εμείς μαζί για μια ζωή»

Πολύ ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή για τον ΠΑΟΚ καθώς συμπληρώνει 98 χρόνια ζωής. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ …