Κεντρική NBA Επική ανατροπή 28 πόντων για τους Κλίπερς μέσα στη Βοστόνη! (vid)
NBA

Επική ανατροπή 28 πόντων για τους Κλίπερς μέσα στη Βοστόνη! (vid)

harelll brown

Οι Μπόστον Σέλτικς βρίσκονται μονίμως σε μια ασταθή πορεία, “καταρρέοντας” σε χρονικά σημεία που οι πάντες προσδοκούν την οριστική φετινή τους “ανάσταση”. Το κακό ξεκίνησε προχθές, με την ανατροπή 18 πόντων και την ήττα από τους Λέικερς με το buzzer-beater του Ραζόν Ρόντο αλλά χθες, η κατάσταση χειροτέρεψε ακόμη περισσότερο.

Συγκεκριμένα, παρά το γεγονός ότι προηγήθηκαν μέχρι και με 28 πόντους (68-40), οι Σέλτικς ηττήθηκαν από τους Λος Άντζελες Κλίπερς με 123-112, επιτρέποντας στους “φτωχούς” συγγενείς του Χόλιγουντ να πετύχουν τη μεγαλύτερη come-back νίκη στην ιστορία τους! Κι όλα αυτά ενώ οι Κλίπερς αγωνίζονταν με σχεδόν καινούργιο ρόστερ μετά τις ανταλλαγές του Τομπάιας Χάρις αλλά και του Έιβερι Μπράντλεϊ!

Αυτή, μάλιστα, ήταν η φορά εντός της φετινής σεζόν που οι Κλίπερς ανατρέπουν διαφορά τουλάχιστον 25 πόντων και παίρνουν τη νίκη. Ουδεμία άλλη ομάδα δεν έχει κατορθώσει κάτι τέτοιο τα τελευταία 20 χρόνια!

Παράλληλα, πρόκειται για το μεγαλύτερο προβάδισμα που έχουν σπαταλήσει οι Σέλτικς από το 2003 κι έπειτα ενώ, το come-back από το -28 είναι το μεγαλύτερο που έχει πετύχει οποιαδήποτε ομάδα εκτός έδρας από το 2009.

https://twitter.com/ESPNNBA/status/1094442770427797505

“Δεν έχουμε καθόλου σκληράδα. Δεν περνάμε καθόλου καλά. Εδώ και αρκετό καιρό δεν περνάμε καλά”, τόνισε ο φόργουορντ των Σέλτικς, Μάρκους Μόρις μετά το τέλος του αγώνα. Οι παίκτες της Βοστόνης, μάλιστα, έγιναν δέκτες αποδοκιμασιών με το που ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση.

Το επιμέρους σερί του δευτέρου ημιχρόνου ανήλθε στο 70-38 υπέρ των Κλίπερς, οι οποίοι είχαν 7 παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων. Ο Μοντρέζλ Χάρελ ήταν ο κορυφαίος με 21 πόντους από τον πάγκο ενώ τον ακολούθησε ο Ντανίλο Γκαλινάρι με 19 πόντους αλλά κι 11 ριμπάουντ. Ο Λάντρι Σάμετ έκανε εξαιρετικό ντεμπούτο με τη φανέλα της νέας του ομάδας, έχοντας 17 πόντους με 4/7 τρίποντα ενώ ο Ίβιτσα Ζούμπατς είχε 12 πόντους, 9 ριμπάουντ και 3 τάπες, επίσης στο πρώτο του ματς με τους Κλίπερς.

Τα highlights του αγώνα

https://www.youtube.com/watch?v=thR9eE2jGOg

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Πήραν το πάνω χέρι οι Μάβερικς, άλωσαν το L.A με ηγετικό Ντόνσιτς

Ο Λούκα Ντόνσιτς έδωσε τη νίκη στο Ντάλας. Οι Ντάλας Μάβερικς άφησαν πίσω τους την κακή εμ…